Story - септември/2019

Още от поредицата Story

Story - септември/2019

(3.87 от 15 гласа)Колко можем да обичаме себе си, за да не позволим да бъдем унижавани? Всички таим страхове, опасения и погрешни внушения, че любовта и уважанието на партньорите се заслужават, те не ни се полагат, иначе си заслужаваме шамарите. Толкова много хора позволяват да са жертва, че историите за домашно насилие представляват една от най-зловещите криминални хроники, защото някак влизат в статистика и често са оправдавани с „те ще се оправят, това е само между тях“. Нищо не е между двама, когато застрашава психичното, физическото здраве и живота на един от тях. Това трябва да е кауза за всички. Никога на никого да не позволяваме да ни третира като жертва, никога да не мълчим и да не се срамуваме, ако ние или някой друг все пак е станал жертва на терор.
Звездните истории за домашно насилие сочат именно това - трябва да се говори, да се изобличава без срам, с шум, безкомпромисно. Имаме нужда от любов и най-много от тази, която извира от нас самите. Няма начин без нея да се справим със света. Изборите ни постоянно ще бъдат саботирани от страховете, а те ще ни срещат с насилници. Никога не се жертвайте.
Няма човек на света, който да има нужда да ви види смазан и унижен. Ако такъв съществува, вие не сте до него. Темата е трудна и ние не искаме да я неглижираме. Историите в този брой ни учат, че не може да има нищо по-обичано от нас самите. Ако това разберем, сме разбрали всичко за всеки – всеки е ценен, нужен и обичан.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
Страници: 100
ISSN: 2091312819109
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: