Story - септември/2018

Още от поредицата Story

Story - септември/2018

(4.00 от 8 гласа)Престъпно ли е да си богат? Ще отговорите – зависи как са изкарани парите. Така е, разбира се. Ами ако нямаш нито един работен ден, нито един бърнаут, а просто ти плащат заради това, че си известен, а не си известен с нищо друго, освен с това, че си известен? Получава се главоблъсканица, пораждат се дилеми „защо те, не аз"… Не се тормозете, работете и не ги мислете тези милиардери. Феноменът, за който разказваме в новия ни брой, засяга едва няколко души, по подразбиране Кайли Дженър от клана Кардашиян (че кой друг може да печели толкова пари само от името си?) и някои богати наследници. Останалите, за които ще прочетете, са иновативни, дисциплинирани, неуморни, но и скромни милиардери. Не сме търсили поука от тези истории, нито пък сме имали намерение да назидаваме. Но пък някои изводи просто са неизбежни.

Преди да се хабите в 12-часов офисен ден за работа, която не обичате, мислете. Какво искате, какво можете и какво ще дадете. Не приемайте печеленето на пари като мръсна работа. Ако не мислите за парите като проклятие, което ще ви отнеме безценното време за леност, безсмислени разговори и липса на инициатива за личностно развитие, ще ги имате, дори да не са милиарди. Парите не се изкарват трудно, а умно. Дълги години ни бе внушавано, че те са предвестника на апокалипсиса и че е редно да се трудим денонощно и с цената на здравето си за тях, а после да плащаме за греха си да сме богати. Не се срамувайте да сте богати, но не мислете за парите, а за онова, което ви прави щастливи, докато ги печелите. То е най-голямото ви богатство. Богатейте!
 
Галина Чолакова-Попова
главен редактор  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
Страници: 100
ISSN: 20181312819109
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: