National Geographic KIDS - брой 05/2020

Още от поредицата National Geographic - Kids

National Geographic KIDS - брой 05/2020

(3.82 от 11 гласа)Личностен тест
Първо обаче направи този тест, за да провериш на кой домашен любимец – и на кой герой от новия комикс „Всемогъщият Зевс“ – приличаш най-много.

6 животни правят номера
Лама и морско свинче прескачат препятствия, заек играе баскетбол, мопс кара скейтборд, прасе твори изкуство, котка позира, за да получи награда – запознай се с тези шест животни, които са придобили завидни умения. Може би и твоят домашен любимец и скрити заложби?
 
Бонбони за ума
Кучетата имат супер сетива, но котките не им отстъпват. Кучетата душат поотделно с всяка ноздра, което им помага да се ориентират откъде идва миризмата. Освен това чуват звуци от четири пъти по-голямо разстояние в сравнение с хората. Котките обаче могат да въртят ушите си на 180 градуса. При това виждат в тъмното до осем пъти по-добре от хората. Научи още за супер сетивата на тези домашни любимци.
 
Дръзки изследователи
Откакто работи като ветеринар вече 50 години, ветеринарят Ян Пол е помогнал на близо 500 000 пациенти животни. Фотожурналистката Шанън Суицър Суонсън прави специално разследване, за да покаже на хората как една рибка стига от кораловия риф до зоомагазина. Природозащитничката Росамира Гийен се опитва да опази памукоглавите тамарини, които живеят само в малка област в Северна Колумбия. Виж техните разкази.
 
Всемогъщият Зевс
Героите на новия комикс „Всемогъщият Зевс“ са кръстени на гръцки богове и богини. Главният герой – хамстерът Зевс – носи името на Зевс, цар на боговете. Властолюбивият хамстер Зевс иска другите спасени животни в центъра „Планината Олимп“ да го почитат. Той обаче бива заплашван от рибата балон Посейдон, който е решила да го свали от власт. Представяме ти героите от новия комикс и тяхното първо приключение
   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20201313420505
Поредица: National Geographic - Kids


"NG KIDS е част от голямото семейство на ИНСТИТУЦИЯТА National Geographic. Списанието е предназначено за децата, които откриват заобикалящия ги свят, а безкрайното им любопитство поражда лавина от въпроси. NG KIDS непрекъснато изненадва своите малки читатели с невероятни, весели и интригуващи истории за живота на планетата. Разнообразните и забавни рубрики на списанието поднасят ценни знания, научни факти и разкази за културни традиции, които децата усвояват по възможно най-увлекателния начин.

Освен богато илюстрирани любопитни факти и увлекателни материали, NG KIDS България дава на малките читатели и възможността да упражняват английски език. Всеки брой на изданието съдържа секция English for Kids, в която част от материалите са поместени в оригинал на английски език."

Татяна Григорова, главен редактор на National Geographic KIDS България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: