National Geographic KIDS България - брой 7/2015

-17%
е-списание - National Geographic KIDS България - брой 7/2015

Още от поредицата National Geographic - Kids

National Geographic KIDS България - брой 7/2015

(4.25 от 20 гласа)е-списание

2.45 лв. | Стара цена: 2.95 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-17%)

  • Формат:
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Потайните оцелоти

Оцелотите са често срещани в Мексико, Централна и Южна Америка, но само малцина живеят в Тексас. Някога тези диви котки – около два пъти по-големи от домашните – били ловувани заради красивите си петнисти кожи. Сега обаче ги грози друга опасност – настъплението на хората в териториите им. В Тексас броят им е намалял драстично. От NG KIDS ще научиш как, благодарение на усилията на изследователите и някои загрижени за природата фермери, тези срамежливи и красиви животни може би ще се завърнат в Тексас.

Лъвица се грижи за павианче

В резервата „Селинда“ в Ботсвана, Африка, е ранна утрин. Стадо мечи павиани спират да поиграят в тревистата равнина, но внезапно започват да пищят. Врявата привлича вниманието на намиращите се наблизо фотографи, които стават свидетели на една от най-невероятните срещи между лъв и павиан. NG KIDS ще ти разкаже как една лъвица спасила живота на малък беззащитен павиан.

30 любопитни факта за джунглите

Знаеш ли, че Племето короуай в Нова Гвинея живее в къщи по дърветата на до 45 м над земята? А известно ли ти е, че джунглите заемат само около 6% от повърхността на сушата на Земята, но там живеят близо половината от всички видове растения и животни? Виж още малко известни факти в рубриката на NG KIDS „30 любопитни факта“.

Изгубеният град край Ангкор Ват

Насред гъстата джунгла на Камбоджа се издига величествен средновековен храм. Наречена Ангкор Ват, близо 900-годишната сграда била построена в столицата на Кхмерската империя – могъща цивилизация в Югоизточна Азия. Днес над 2 млн. туристи идват тук всяка година. Доскоро обаче малцина знаели, че в гората зад храма се крие още нещо – изгубен град.

NG KIDS
ще ти разкаже за скрития в джунглата град Махендрапарвата.

Как от пудел се става... жираф!

Знаеш ли, че има състезание, в което участниците превръщат кучета в произведения на изкуството? Нарича се „Творческо фризьорство“! Фризьорите имат само два часа и половина, за да създадат своите шедьоври. Най-често предпочитат бели пудели, тъй като техните гъсти, пухкави козини се боядисват и сресват по-добре от тези на други породи. В NG KIDS ще прочетеш и ще видиш как майсторите фризьори превръщат козината в изкуство. Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 2015131342057
Поредица: National Geographic - Kids


"NG KIDS е част от голямото семейство на ИНСТИТУЦИЯТА National Geographic. Списанието е предназначено за децата, които откриват заобикалящия ги свят, а безкрайното им любопитство поражда лавина от въпроси. NG KIDS непрекъснато изненадва своите малки читатели с невероятни, весели и интригуващи истории за живота на планетата. Разнообразните и забавни рубрики на списанието поднасят ценни знания, научни факти и разкази за културни традиции, които децата усвояват по възможно най-увлекателния начин.

Освен богато илюстрирани любопитни факти и увлекателни материали, NG KIDS България дава на малките читатели и възможността да упражняват английски език. Всеки брой на изданието съдържа секция English for Kids, в която част от материалите са поместени в оригинал на английски език."

Татяна Григорова, главен редактор на National Geographic KIDS България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: