National Geographic KIDS България - брой 1/2016

Още от поредицата National Geographic - Kids

National Geographic KIDS България - брой 1/2016

(3.25 от 4 гласа)20 сладки животни

Кученце, котенце или пък някое диво животно - леопард, бяла мечка, видра, слон. Стоп: леопардче, бяло мече, малка видра, слонче, лъвче, жабче, тигърче... И животните, както и хората ни умиляват най-много, когато са бебета. NG KIDS ти представя класацията на 20-те най-сладки животни на всички времена.

Роботи

Може би скоро роботите напълно ще променят начина, по който живеем. През последните 50 години подобни машини се използват най-вече от НАСА или в различни заводи и лаборатории. Учените обаче разработват човекоподобни роботи, наречени андроиди, които някой ден ще ни помагат с всичко - от сгъването на прането и пазаруването до играта на гоненица. NG KIDS ти разкрива науката зад пет страхотни робота.

30 любопитни факта за Китай

Вероятно малко хора знаят, че в Китай можеш да си купиш ледена близалка с вкус на зелен фасул. Или пък че през 2010 г. в Сиан в Китай открили гърне със супа на 2400 години. NG KIDS е събрал за теб 30 малко познати факта за тази страна по случай китайската Нова година.

Това умно животно - слонът

Слоновете очароват учените. Разбира се, делфините, горилите, кучетата и папагалите са умни, но дали пък слонът не е най-умното животно? Виж петте истински истории, които NG KIDS ти разказва, и прецени сам. Освен това ще научиш защо един слон се разхожда през фоайето на хотел в африканската държава Замбия.

Невероятно, но факт!

Знаеш ли, че един робот бил официално лице на сватба в Япония? А известно ли ти е, че скоростта на светлината е 18 млн. пъти по-голяма от тази на дъжда? Виж още интересни факти в рубриката на NG KIDS „Невероятно, но факт!".

И още много интересни разкази, идеи, факти, забавления, конкурси и кръстословици на страниците на февруарския брой на National Geographic KIDS.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 2016131342051
Поредица: National Geographic - Kids


"NG KIDS е част от голямото семейство на ИНСТИТУЦИЯТА National Geographic. Списанието е предназначено за децата, които откриват заобикалящия ги свят, а безкрайното им любопитство поражда лавина от въпроси. NG KIDS непрекъснато изненадва своите малки читатели с невероятни, весели и интригуващи истории за живота на планетата. Разнообразните и забавни рубрики на списанието поднасят ценни знания, научни факти и разкази за културни традиции, които децата усвояват по възможно най-увлекателния начин.

Освен богато илюстрирани любопитни факти и увлекателни материали, NG KIDS България дава на малките читатели и възможността да упражняват английски език. Всеки брой на изданието съдържа секция English for Kids, в която част от материалите са поместени в оригинал на английски език."

Татяна Григорова, главен редактор на National Geographic KIDS България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: