Men's Health - брой 9/2014

-40%
е-списание - Men's Health - брой 9/2014

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 9/2014

(4.50 от 8 гласа)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата на новия брой е Дуейн Джонсън – Скалата, най-мускулестият актьор в холивудското кино, който може да те вкара във форма за нула време със своите легендарни тренировки. По традиция списанието предлага и десетки полезни съвети, сред които как да преодолееш емоционалния срив, как да прочетеш нейните мисли и да я побъркаш от страст в банята, как да си направиш миниаквапарк на вилата и как да излекуваш мазол в движение. Освен това продължаваме да отслабваме бързо, вкарваме малко бизнес техники, за да станем по-добри любовници, и мобилизираме егото си в своя полза, за да напреднем в кариерата, без да загубим приятели.

В този брой те учим как да пренастроиш мозъка си, за да възвърнеш мотивацията си за тренировки. Обръщаме внимание и на храната: оказва се, че дреболиите са наистина полезни и евтини питателни животински органи, които ти помагат да запазиш своите в перфектна кондиция. Съветваме те да обърнеш сериозно внимание на огромния материал за света на болката и на проверените Мen's Health съвети как да се справиш с нея и как да я впрегнеш в своя полза, за да промени живота ти. И малко мода за десерт с нашите експертни съвети как да попълниш гардероба си на истинско лошо момче с най-добрите кожени якета, байкърски боти, много деним и един мощен Harley-Davidson. Да не забравиш да си вземеш каска!

Men's Health – 100% полезно!е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 100
ISSN: 2014131460769
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: