Men's Health- брой 7/2012

-40%
е-списание - Men's Health- брой 7/2012

Още от поредицата Men's Health

Men's Health- брой 7/2012

(3.67 от 3 гласа)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата на ноемврийския брой е звездата от „Джон Картър“ и „Диваци“ на Оливър Стоун Тейлър Кич, който разказва за дългия и труден път, който е изминал от бездомник, живеещ по улиците на Ню Йорк, до една от най-ярките млади надежди на Холивуд.

Новият брой предлага поглед отблизо към все по-популярната палеодиета и с помощта на експерти отговаря на въпроса, дали наистина трябва да се храниш като пещерните хора.

Списанието задава друг вечен въпрос – какво искат жените, на 843 представителки на нежния пол и резултатите от тази анкета са резюмирани в 30 секс съвета, които ще сварят неподготвени дори смятащите се за експерти в леглото.

За да разбере какво е отношението на обществото към хората с наднормено тегло, Men’s Health възлага на свой сътрудник задачата да прекара 5 дни в специално създаден за целта костюм и да разкаже преживяванията си (като добави ценни съвети как никога да не се озовеш в неговото положение).

В новия брой можеш да прочетеш още напълнява ли се от фитнес, каква е връзката между секса и музиката, цялата истина за протеините, как да тренираш волята си и да подредиш перфектния зимен гардероб плюс 100 важни здравни съвета, които съвсем буквално могат да ти спасят живота.

Традиционният подарък – плакат, е с 28-дневна програма за разбиваща сила, която ще изстреля постиженията ти в залата на качествено ново ниво.е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
Страници: 134
ISSN: 20121314607607
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: