Men's Health - брой 5/2014

-40%
е-списание - Men's Health - брой 5/2014

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 5/2014

(5.00 от 1 глас)На корицата на новия брой е Георги Валентинов – най-голямата нова надежда на ММА ринга в България, която може да ти преподаде ценни уроци за ударите на кик боксьорите, издръжливостта на маратонците и плочките на професионалните гимнастици. Както обикновено, списанието предлага десетки полезни съвети, сред които как да спечелиш бас в бара, как да сглобиш стол и най-важното, как да подариш перфектният букет. Освен това няма да ти спестим уроците как да извлечеш максимална хранителна полза от закуската и как да постигнеш по-добри резултати на лоста за набиране.

Гъделичкаме либидото ти със секси снимки на Христина Тушева от Къртицата, отговаряме на тежкия въпрос защо тя ти изневерява, губим се в златния век на женския ексхибиционизъм и се подготвяме за лятото с рецепти за приготвяне на говеждо месо и тренировките на модерните тираджии. Какво друго? Специален доклад за надебеляването, живот след смъртта или въобще какво има в края на тунела и история в картинки за това как протеините се превръщат в мускули. Модата този брой: как да стигнеш до офиса в безупречен външен вид и официална селекция на мъжки костюми, които ще ти служат вярно и в ежедневието.

Men's Health – 100 % полезно!е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 108
ISSN: 2014131460765
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: