Men's Health - брой 4/2017

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 4/2017

(3.25 от 4 гласа)На корицата на априлския брой е Деян Топалски – един от най-добрите български ММА бойци. Мъжът с тяло на бог и юмруци от стомана ни разказва как поддържа върхова форма в един от най-безпощадните спортове.

Има и още много! Няколко български агенти ни обясняват какво е MOSSA Fight и защо си струва да пробваш новата световна фитнес мания, ТВ водещият и актьор Сашо Кадиев разказва как успява да носи няколко тона работа на плещите си, а няколко мъже от цял свят споделят как са постигнали своя личен дзен, за да го направиш по-лесно и ти.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
Страници: 100
ISSN: 2017131460764
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: