Men's Health - брой 3/2014

-40%
е-списание - Men's Health  -  брой 3/2014

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 3/2014

(4.05 от 145 гласа)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее
по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата на новия брой е Мат Деймън – холивудски актьор, добро момче, отдаден баща и въобще много готин човек с благородното намерение да остави следа в живота на хората, които не са родени с късмет като неговия. Както обикновено, списанието предлага десетки полезни съвети, сред които как да закусваш, без да прекаляваш с калориите, как да обясниш основните неща за парите на своя наследник и как да извлечеш най-доброто от нейния отказ.

Списанието може да те мотивира да се биеш и да се защитаваш по-добре. Представяме новия световен шампион по кикбокс в лека категория, начинаещ арендби изпълнител и много спокоен младеж Дюк Нуамеруе, а Богдан Русев се сблъсква челно с Крав Мага – бруталната система за ръкопашен бой на израелските командоси. Какво друго? Преподаваме безплатни уроци за това как да разбираш значението на татуировките върху полуголото й тяло, учим се да готвим като истински магьосници с кулинарния експериментатор Магнус Нилсон, горим калории с пудовка, разкриваме истината за глутена и малките мръсни тайни на хранително-вкусовата промишленост и внимаваме да сме добре облечени с малко улични вдъхновения и камуфлажни десени. С други думи винаги готови!

Men's Health – 100% полезно!е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 100
ISSN: 2014131460763
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

 

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

 

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: