Men's Health - брой 11/2013

-40%
е-списание - Men's Health  -  брой 11/2013

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 11/2013

(5.00 от 1 глас)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата на ноемврийския брой е телевизионният авантюрист и експерт по оцеляването Беър Грилс. От ексклузивното му интервю за Men's Health България ще научиш как поддържа форма, как оцелява, какъв е вкусът на змийската кръв, от какво точно се страхува и още много други интересни неща. Както обикновено, списанието предлага десетки полезни съвети, сред които как да блокираш мощно кроше, как да научиш детето си да лети, как да вдигаш повече с раменни преси и как да овладееш до съвършенство готвенето в любимия на азиатските готвачи дълбок тиган уок.

В името на експеримента и вдъхновен от филма на Дани Бойл „Транс“ един от авторите му се подложи на хипноза, за да види дали тя наистина работи, или всичко това са празни приказки. С помощта на експерти списанието отговаря на някои от най-неприличните въпроси на тема секс, които вероятно си си задавал, но досега те е било срам да попиташ.

Men's Health дава ценни съвети и за това как да се представиш по най-добрия начин в социалните мрежи, за да трупаш точки (и бройки) сред жените, да тренираш като звездата от сериала „Ответен удар“ Филип Уинчестър и да посрещнеш зимата добре облечен (с малко помощ от DJ Marten).

Men's Health – 100 % полезно!е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131314607611
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

 

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

 

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: