Mastering the Art of French Cooking
This isnt just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and its a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi. Julia Child was like Amelia Earhart, or Eleanor Roosevelt: she was a hero whod gone out there and made a difference. Her books are a triumph, and also a trophy. AA GILL, The Times
Kниги от същия жанр
-
A Blink of the Screenпечатна:
15.90 лв.
8.12 EUR -
The Wine Opusпечатна:
109.90 лв.
56.19 EUR -
The Lair of Bonesпечатна:
16.90 лв.
8.64 EUR -
Graphics Explainedпечатна:
56.00 лв.
28.63 EUR -
501 Must-Visit Destinationsпечатна:
28.90 лв.
14.77 EUR -
Xenocideпечатна:
20.90 лв.
10.68 EUR -
My Movie Businessпечатна:
9.00 лв.
4.60 EUR -
The Last Popeпечатна:
5.90 лв.
3.01 EUR -
Adrian Mole and the weapons of mass destructionпечатна:
15.90 лв.
8.12 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Penguin Books
Категория:
English Language Books
,
Food and drink
Година: 2009
Страници: 670
ISBN: 9780241956465
Баркод: 9780241956465
Тегло: 0.49 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.