Mastering the Art of French Cooking
This isnt just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and its a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi. Julia Child was like Amelia Earhart, or Eleanor Roosevelt: she was a hero whod gone out there and made a difference. Her books are a triumph, and also a trophy. AA GILL, The Times
Kниги от същия жанр
-
How to Travel with a Salmonпечатна:
18.00 лв.
9.20 EUR -
Self-portraitsпечатна:
15.95 лв.
8.15 EUR -
Signs and Symbolsпечатна:
47.90 лв.
24.49 EUR -
Cook Step by Stepпечатна:
59.90 лв.
30.62 EUR -
Robinson Crusoeпечатна:
5.50 лв.
2.81 EUR -
Stonewielderпечатна:
19.90 лв.
10.17 EUR -
The Enemyпечатна:
13.90 лв.
7.10 EUR -
The Heart of a Dogпечатна:
16.90 лв.
8.64 EUR -
The Futureпечатна:
21.90 лв.
11.19 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Penguin Books
Категория:
English Language Books
,
Food and drink
Година: 2009
Страници: 670
ISBN: 9780241956465
Баркод: 9780241956465
Тегло: 0.49 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.