Mastering the Art of French Cooking. Vol. 2
Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations.
Mastering the Art of French Cooking: volume 2 is as the Daily Telegraph commented, a book that no serious cook should be without
Kниги от същия жанр
-
Absent in the Springпечатна:
12.90 лв.
6.59 EUR -
Pen Loop Leuchtturm 1917 Orange 342938печатна:
4.90 лв.
2.50 EUR -
Johnny Deppпечатна:
15.95 лв.
8.15 EUR -
Anthemпечатна:
15.90 лв.
8.12 EUR -
Бележник Jottbook Leuchtturm 1917 Pocket, Ruled, White 339945печатна:
5.90 лв.
3.01 EUR -
My Mummyпечатна:
9.90 лв.
5.06 EUR -
On Formпечатна:
55.95 лв.
28.60 EUR -
The Day of The Jackalпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Alaskaпечатна:
34.90 лв.
17.84 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Penguin Books
Категория:
English Language Books
,
Food and drink
Година: 2010
Страници: 734
ISBN: 9780241956472
Баркод: 9780241956472
Тегло: 0.52 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.