Mastering the Art of French Cooking. Vol. 2
Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations.
Mastering the Art of French Cooking: volume 2 is as the Daily Telegraph commented, a book that no serious cook should be without
Kниги от същия жанр
-
Conversionsпечатна:
69.00 лв.
35.27 EUR -
Valentino - A Grand Italian Epicпечатна:
99.95 лв.
51.10 EUR -
The Adventure of the Christmas Puddingпечатна:
12.90 лв.
6.59 EUR -
Visions of Skyfireпечатна:
3.90 лв.
1.99 EUR -
Truckersпечатна:
17.90 лв.
9.15 EUR -
On Writingпечатна:
16.90 лв.
8.64 EUR -
Modern Architecture A-Zпечатна:
399.00 лв.
204.00 EUR -
365 Fishпечатна:
26.90 лв.
13.75 EUR -
Percy Jackson and the Battle of the Labyrinthпечатна:
9.95 лв.
5.08 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Penguin Books
Категория:
English Language Books
,
Food and drink
Година: 2010
Страници: 734
ISBN: 9780241956472
Баркод: 9780241956472
Тегло: 0.52 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.