DiVino - брой 8/2012

-38%
е-списание - DiVino - брой 8/2012

Още от поредицата DiVino

DiVino - брой 8/2012

(3.33 от 6 гласа)Новият брой на Divino Magazine представя 50-те най-добри български вина за годината. Брой 8 се спира на българските купажни вина, които в повечето случаи заемат най-високата качествена категория. По принцип, не би могло да се твърди, че този тип вина са непременно по-добри от сортовите, но наблюденията показват, че върховите вина на отделни изби или региони все пак по-често са купажни, а не сортови.

Рубриката за винени региони е посветена на една област, където лозята са навсякъде, а сред красивите маслинови гори, пинии и щръкнали кипариси се гушат вековни замъци – Тоскана. На страниците на DiVino Magazine ще се запознаете с едно по-малко познато лице на тази емблематична област. Освен, че прави превъзходно вино и има чудесни кулинарни традиции, Тоскана предлага и перфектни условия за зимни спортове.

Divino Magazine отива на гости в една от най-новите и обещаващи български изби Салла Естейт, близо до Провадия. Това място е опит за класическа еко-ферма и собствениците отглеждат не само лозя и коне, но още домашни животни, рапица, ечемик, пшеница, слънчоглед, царевица и зеленчуци.

На страниците на Divino Magazine ще се срещнете отблизо и с Георги Михов, един от най-добрите български сомелиери.е-списание

5.00 лв. | Стара цена: 8.00 лв.

Спестявате: 3.00 лв. (-38%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Гурме
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 201213144502–08
Поредица: DiVino

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: