DiVino - брой 6/2012

-38%
е-списание - DiVino - брой 6/2012

Още от поредицата DiVino

DiVino - брой 6/2012

(4.00 от 16 гласа)В брой 6 на Divino Magazine ще се срещнете с българските вина от сорта пино ноар. Той е известен като придирчив, горделив и труден и не се разкрива лесно на всеки минал покрай него. На страниците на списанието ще намерите и дегустационните характеристики на над 20 български вина от пино ноар.

В бр. 6 на DiVino Magazine имате възможност да се разходите из две утвърдени, макар и сравнително млади винарски страни, с относително близки по звучене имена, но коренно различни вина – Австрия и Австралия. Анализът на винения експерт Каролайн Гилби MW за австралийските вина на британския пазар е полезен и за нас, тъй като дава ценни насоки за развитието на българското вино.

От страниците на списанието ще научите, че дори през лятото спокойно може да охладите някое по-леко червено вино, както и че едно червено вино с температура от 12 до 18 градуса си е направо студено на фона на 35-градусова жега.

В новия брой на DiVino Magazine ще се срещнете с екипа на Вила Юстина, както и с космополитния ресторантьор, дизайнер и архитект Иван Георгиев.е-списание

5.00 лв. | Стара цена: 8.00 лв.

Спестявате: 3.00 лв. (-38%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Гурме
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
Страници: 100
ISSN: 201213144502–06
Поредица: DiVino

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: