Изгубеният фараон

Още от поредицата Другото училище

Изгубеният фараон

(3.76 от 17 гласа)  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

За времето, когато Боговете изоставиха хората и така ни предоставиха възможността, борейки се в материалното, да преоткрием законите на вселената и техния духовен еквивалент. За връзката между тялото и духа и за любовта между хората и отношението на боговете към нас. За смисъла на живота и за мястото и ролята на земята във вселената, четете разказа на квантовия психолог Валентин Ковачганев написал още книгите „Регресия на зачатието“ и „Подсъзнание, прераждане и нива на съзнание“.

Тая книга е част от поредицата „опознай в себе си“ на Другото Училище. В нея се разказва за връзката между двете измерения, които хората наричаме живот и смърт, за съвместното им съществуване в материалния сват под формата на дух в тяло, както и за ролята на Земята във Вселената като училище за развиващи се духове, важността и значимостта на земните ни всекидневни уроци и от това да завършваме обучението си във всеки един етап от циклите на живота. Смисъла от преражданията, мястото и рода, където ще се преродим и връзката ни с другите духове.
 
 
„Изгубеният фараон” е книга, в която квантовият психолог Валентин Ковачганев внимателно ни превежда през времепространствата, за да ни покаже различните трансформации на енергията. Много вълнуваща и трогателна е кратката житейска съдба на младия фараон и неговата любима, изпълнени със силни чувства красота и страст, плод на които е едно прекрасно дете. Със затаен дъх и трепет се проследява трудният избор, пред който е изправен един силен дух и любящ баща, тежкото решение, което е принуден да вземе прекланяйки се пред силните чувства и желанието на своята дъщеря.
Тази книга е една нова възможност да оценим смисъла на нашето земно превъплъщение, да оценим нашите уникални възможности, множество вариации за израстването на нашия дух, нашата отговорност в съграждането на  личността ни, в способността ни да творим, да прозрем божията промисъл и да бъдем част от нея.
„В материализиране на идеите се състои тайната в израстването на човешкия дух и всяка съвършена форма произлязла от труда на човешките ръце говори за божественост и възвисение. Така чрез делата си само човек може да достигне божествените висоти и да усети Бога в себе си” казва Валентин Ковачганев.
Тази книга е за тези, които се стремят да постигнат вътрешен баланс и цялостност, за тези, които търсят нови пътеки, желаят да си изградят цялостна представа за живота и вселената на базата на откриването и усвояването на вселенските закони в битките си в материалното. 
Последната глава „Земя на кръстопът” е посветена на земята, на която е извършена трансформацията на духовете на земните родове. Тя е свещена. На нея сме имали привилегията да се превъплътим и ние и наше задължение и отговорност е да я опазим.
Д-р Елина ДимоваKниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Симолини
Година: 2017
ISBN: 9789542939764

Коментари

Коментари