Cosmopolitan - брой 4/2016

Още от поредицата Cosmopolitan

Cosmopolitan - брой 4/2016

(4.40 от 5 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Часовете по самосъжаление са лечебни – така можеш да се омацаш с цялата кал, която те е заляла, да я намокриш обилно със сълзи и след това да оставиш сместа да изсъхне по теб, докато не започне да се рони и ти я измиеш – и да се появиш в напълно нова светлина.

Ако обаче отново заплачеш и се самосъжаляваш, тогава калта си остава вечно твоя! Коя ли от нас не е минавала през самосъжалението, понякога поръсена със самообвинения, понякога не... Чудесно лекарство за наранената ти кожа на душата са сълзите, стига да не прекалиш с тях, както и валериан, глог и мента – които предизвикват бурно сърцебиене, щом предозираш. Дозата, разбира се, е най-трудна, но мерилото е там, където започне да ти се разваля живота – например когато започнат да те отбягват дори приятелките, родителите започнат да съскат „Стегни се!“, а най-често купуваното от теб нещо се окаже картонена кутия със салфетки – и, да – ъгълчетата на устата висят надолу...

Не отричам, че има ситуации, в които действително ти трябва повече време, за да се съвземеш, но има и такива, които може би е време да превъзмогнеш, за да продължиш напред – а да стоиш на едно и също място, струва ми се, няма смисъл... Затова в този брой искам да ти обърна внимание на статията Мъчно ми е за мен си (54), която дава идеи как да минеш в другото – по-високо – ниво на твоето лично себеразвитие.

Така че – прецени кое действително можеш да промениш и кое не – и започни от себе си!

От корицата

Пролет е! А пролетта е хормонална не само за котките, но и за хората – какво пък, защо да не се насладим на времето – и естествените ни съюзници в удоволствието, като добавим от нас и почти научното желание да живеем в удоволствие (51). Някак си обаче, пролетта ни кара и малко да се огледаме критично в огледалото – но малко, заради това имаме и най-лесните упражнения за страхотно тяло (йе, йе). Критичността може да ни забие в самосъжалението, но не трябва да се оставяме на това изкушение (54), защото просто не е хубаво – ако ще се самосъжаляваме, то нека да е защото не смеем да излезем от зоната на комфорта – който понякога е твърде надценен – и затова махането от него може да е по-трудно, но пък възнаграждаващо (64). Така например е и с храненето в зоната на комфорта, който познаваш, вместо да опиташ нещо, което не познаваш, заради странния му етикет (112). Изобщо, този брой сме се постарали да сме с теб в щастливото посрещане на пролетта (). А Алесандра Амброзио е онази жена, на която пролетта ни прилича – нежна и усмихната (68).

Мода

Хохо – бъди бохо! (43).Ех, дръзките детайли не са за всеки, но комбинирането на животински принт с останалия ти гардероб вече има свои правила (37). Морето може да не е близко, а за коктейли да е още студено, но защо не започнеш да гледаш на слънцето през нови очила (35). Когато сакото преоткри късите панталони, се роди перфектната двойка на сезона (33), а ризата влезе в нова роля (36), това направиха и спортните дрехи, които неочаквано се наместиха в клубния живот (44). Но къде без точните обувки (39). И вдъхновението ни напоследък - Джиджи Хадид, с преглед върху стила й.

Красота

За новите тенденции ти трябва най-вече... смелост (17). После си дай 5 минути, за да се оправиш преди да влетиш отново в живота, направо от самолета (24). Стилизирай косата си с точния брой продукти (30), но се погрижи и за тялото си (27), ексфолирай лицето си (20) и никога на последно място – разбери как да измиеш косата си по най-добрия начин.

И още


Как да укрепиш връзката си (96), Как да го подбутнеш, без той да реши че „пак му се месиш“ и какво да правиш, ако не успявате да заспите заедно сладко-сладко (98). Накрая ставаме сериозно и даваме отговора на въпроса „Какво е феминизъм“ (62)

Във всеки брой

6 От редактора

8 Идеи за месеца

116 Хороскоп

118 Шопинг информация

120 Cosmo тестОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 2016131235484
Поредица: Cosmopolitan


"Списание Cosmopolitan окуражава и вдъхновява жените да живеят живота си на макс. Ние създаваме уникална емоционална връзка с читателката, която е основата и центърът на всеки брой. Даваме информация, която тя може да използва в ежедневието си за всичко, което я интересува - връзки, мода и красота, здраве на практическо ниво, кариера и личностно развитие. Читателките ни не просто обичат да четат Cosmo - те живеят Cosmo".

Детелина Стаменова, главен редактор на Cosmopolitan България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: