Cosmopolitan - брой 2/2016

Още от поредицата Cosmopolitan

Cosmopolitan - брой 2/2016

(3.95 от 19 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

В мрачния зимен следобед поглеждам разхвърляното си бюро и оставената чаша с мъничко кафе в нея и 1) си давам сметка, че една сериозна главна редакторка няма разхвърляно бюро и 2) и без това много хора ме смятат за несериозна главна редакторка, така че може да си стои така. Само че аз не обичам разхвърляно бюрото си и затова ще го почистя след малко, като просто направя така, че да се чувствам добре – с леко измамния ред на бюрото, защото в компютъра е каша – но само на пръв поглед. Тъй като и файловете в него са подредени, но по мой си начин и аз знам точно всичко къде е. Ах, вълшебната дума „контрол“!

Да осъзнаеш, че не контролираш нищо, освен донякъде себе си, е голяма крачка, особено в любовта. А любовта е емоция, не е смятане. Не е и логическа задача, нито игра на даване и взимане. Затова да даваш и да очакваш да получиш е несериозно – защото емоциите не са банкова сметка, а кладенец. Всъщност на много от нас ни е трудно да дават, без да чакат да получат в любовта и затова понякога започват да дават, дават, дават от себе си, а кладенецът, в който сипват, е просто безводен... Дали не започвам да звуча енигматично като Паоло Коелю? Трудно е с любовта и собствената ми дъщеря (5 г), попаднала в първата си любовна драма – „той“ я изостави, като прати друго момче да й каже, че са „скъсали“ и че той ще се „ожени“ за „другата“ – се разплака, докато ми го разказваше. „Знаеш ли, поплачи си, но това се случва“, започнах аз, но тя ме спря: „Мамо, нищо не разбираш! Аз го обичам!“ и аз не успях да доизкажа продължението, което много харесвам и ще го споделя с теб: „Всяка раздяла те доближава до мъжа, за когото си предопределена“.

P.S. След няколко дни страдащата ми дъщеря ми каза, че е стигнала до своя извод, а именно – „Знаеш ли, мамо, обичам го и ми е мъчно, но трябва да се погрижа първо за себе си“.

От Редактора

От корицата


Вече имаш номера на единствения и неповторим. И какво следва?... Този месец всичко ще бъде любов и само любов (98), разбира се, съчетано с най-добрите секс съвети за незабравими нощи (85). И все пак, ако си преживяла отново неуспешна връзка, ние имаме отговорите как това да не се повтаря никога повече (92). Ако още си амбицирана да имаш секси изваяно тяло, както бе в самото начало на годината, то ще са ти необходими само по 10 минути три пъти в седмицата с малко помощ от нашата любима инструкторка (110). Сега му е времето и да се научиш най-накрая да взимаш трудни решения, без да им отдаваш цялата си енергия (50). Каним те на една вдъхновяващо интересна среща с Джулиан Хаф – „кралицата на танца“... повярвай, от жени като нея има много какво да научиш! (60)

Мода

Този месец селектирахме най-горещите тенденции, които ще ти дадат силен старт! (13) Решихме да отправим към теб и едно модно предизвикателство – виж как да съчетаеш дантелата с тотално различна материя на стр. 18 и ти гарантираме, че с ефекта ще впечатлиш точно когото трябва. Май няма нужда ти подсказваме, че дантелата трябва и обезателно да я вкараш и в спалнята си и заедно да се потопите в романтичния нощен мрак (19). Бъди и най-сладкото му изкушение, което е някога виждал (25). И да ти издадем една тайна – розовото ще се носи цяла година (24). Вероятно вече се питаш кои ще са най-актуалните дрехи за преходния сезон, а нашата модна редакторка ти дава точните отговори (21). За да блестиш като звезда, освен високите токчета са задължителни и слънчевите очила (22).

Красота

Много жени са запалени да колекционират мъжки сърца, но ние ти предлагаме една много съблазнителна алтернатива – да колекционираш кралски аромати (29) От опит знаем, че в студените дни имаме нужда от повече добро настроение, създай си го с цветен маникюр (31). И тъй като е много важно да изглеждаш перфектно в любовния месец, виж с кои козметични продукти можеш да постигнеш това с лекота, а и не забравяй да се погрижиш подобаващо и за косата си (38).

И още

Изгорели са ти бушоните? (42); Ако ти е неудобно да кажеш „НЕ“; Упътване, с което ще получиш мечтаната работа (53

Във всеки брой

4 От редактора

6 Идеи за месеца

103 Хороскоп

118 Шопинг информация

120 Cosmo тестОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 2016131235482
Поредица: Cosmopolitan


"Списание Cosmopolitan окуражава и вдъхновява жените да живеят живота си на макс. Ние създаваме уникална емоционална връзка с читателката, която е основата и центърът на всеки брой. Даваме информация, която тя може да използва в ежедневието си за всичко, което я интересува - връзки, мода и красота, здраве на практическо ниво, кариера и личностно развитие. Читателките ни не просто обичат да четат Cosmo - те живеят Cosmo".

Детелина Стаменова, главен редактор на Cosmopolitan България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: