Cosmopolitan - брой 10/2015

-23%
е-списание - Cosmopolitan - брой 10/2015

Още от поредицата Cosmopolitan

Cosmopolitan - брой 10/2015

(3.71 от 7 гласа)е-списание

2.29 лв. | Стара цена: 2.99 лв.

Спестявате: 0.70 лв. (-23%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

От редактора

Време е да намериш време за себе си! По завоите на ежедневния живот може да бъде трудно да отделиш пространство само за себе си. Открих за себе си, че прекалявам с работата тогава, когато кремовете ми за тяло не изчезват от рафта толкова, колкото бързо колкото кафето. И макар че кафето ми дава енергия, то не успокоява душата ми. Знакът е ясен: Стоп! Ако не се грижиш за себе си, как е възможно да се грижиш за другите – а те са много около теб – на работа трябва да си супер; гаджето ти има нужда от внимание; семейството ти също не бива да игнорираш – а и приятелите ти също, за да не ги загубиш полека...

Как да се справиш с всичко това накуп? Намери своята супер-сила (стр. 64), дай си и понече време, което да не отива за плъзгане надолу по таймлайна, а за да погледнеш в себе си и около себе си, да останеш в мълчание и да усетиш момента, защото... от фейсбук спомен няма.

Моят начин е да пиша задачите си в приложение в телефона си, а правилото, което отрих, че работи много е да оставям тук и там малки черни дупки, които ми дават възможности да не бързам.

Простите удоволствия са по-добри от сложните – и тук включвам и нещата, които никога не си правила – имаме идеи само след няколко страници (стр.6), които ще ти помогнат да превърнеш живота си прекрасен – какъвто заслужава да е!

От корицата

Есента, въпреки или заради студа, може да е доста романтична и заради това ти предлагаме да се отдадеш на правенето на любов, т.е. секс с пълно отдаване (95), а ако в момента си на сухо, нека това да не бъде дълго – направи си солов секс концерт, пусни камерната музика за душата и други части на тялото (98). В определен смисъл всяко удоволствие е въпрос на его, а да откриеш супер-силата си ще е супер лесно с нашия тест (44). Това, което те прави по-силна, понякога те убива, но както и да го гледаш, има изречения, влезли в списъка „никога на глас в работата“ - открий кои са те (50). За силата и препятствията Деми Ловато има много какво да сподели (55), а пък ние има какво да ти кажем за нашите открития на козметичните рафтове – при това с разумни цени (32), за модата през сезона (13).

Мода

Събери погледите с добре подбрани аксесоари – в частност комбинация на очила и грим (13) виж какви са топ продуктите според нас сега (14) и на кои блузи с принтове и други акценти да заложиш (15), и кои обувки са най-подходящи за офиса, като са и достатъчно стилни в същото време (18). работната среда поставя различни изисквания пред теб, с които можеш да се съобразиш без да влизаш в разрез със себе си (20). Но стига сме писали за работа – част от удоволствието на обличането е в събличането и затова имаме специални страници за бельо (22), за модата, облечена в деним (70) и военни дрехи (78).

Красота

Потърсихме красотата в астрологичните елементи (29), влюбихме се в някои продукти, които излезнаха току-що (31) и открихме други, на които цената е едно от предимствата (32). Време е да се върнеш към рутината в залата (33), затова избрахме продукти, които ще ти помогнат и се разровихме в темата за антиейдж продуктите (36). Не сме забравили и маникюра (40), но и за тенденциите в грима (86).

Тяло

Разбери защо не ти се прави секс (109), спечели от бързото хранене (110) и разбери какви са предимствата на различните видове хляб (111).Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312354810
Поредица: Cosmopolitan


"Списание Cosmopolitan окуражава и вдъхновява жените да живеят живота си на макс. Ние създаваме уникална емоционална връзка с читателката, която е основата и центърът на всеки брой. Даваме информация, която тя може да използва в ежедневието си за всичко, което я интересува - връзки, мода и красота, здраве на практическо ниво, кариера и личностно развитие. Читателките ни не просто обичат да четат Cosmo - те живеят Cosmo".

Детелина Стаменова, главен редактор на Cosmopolitan България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: