2: Кралство на плът и огън

Още от поредицата Кръв и пепел

2: Кралство на плът и огън

(4.17 от 23 гласа)Предателство… Всичко, в което Попи някога е вярвала, се оказва лъжа. Включително и мъжа, в когото е влюбена. Озовала се сред хора, възприемащи я като символ на чудовищно кралство, тя не знае коя е без булото на Девицата. За едно обаче е сигурна: нищо не е по-опасно от него. Тъмния. Принцът на Атлантия.

Избор… Кастийл Да’Ниър носи много имена и лица. Лъжите му са точно толкова изкушаващи, колкото е и докосването му. Истините, които изрича – чувствени като ухапването му. Попи знае, че не бива да му се доверява. Нужна му е жива и цяла, за да постигне целите си. Но и само чрез него тя може да осъществи своите. Да се съюзи с Кастийл носи своите рискове. Той има планове за нея. Планове, които биха я подложили на невъобразимо удоволствие и неописуема болка. Планове, които биха обвързали живота им по начини, за които никое от двете кралства не е готово. 

Тайна… Докато Атлантия чака завръщането на принца си, в границите ѝ се надига смут. Народът шепне за война, а Попи е в центъра на всичко. Кралят иска да я използва, за да изпрати послание на враговете си. Покварените я искат мъртва. Вълчаците стават все по-непредсказуеми. И докато способностите ѝ да усеща болката и емоциите на другите се засилват, атлантийците все повече се страхуват от нея. Върлуват мрачни тайни, напоени с кървавите грехове на две кралства, готови на всичко, за да укрият истината. Но когато земята се затресе, а от небето завали кръв, вече може и да е късно.

   • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Егмонт
Година: 2021
ISBN: 9789542726418
Поредица: Кръв и пепел

За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: