2: Източни светлини

Още от поредицата Компас

2: Източни светлини

(4.48 от 31 гласа)Любовта е най-голямата суперсила, която човек може да притежава. Веднъж срещнах мъж в една студена нощ на Хелоуин. Той беше облечен като супергерой, аз – в червено. За една нощ бях неговото бягство от реалността, а той - временното решение за разбитото ми сърце. Няколко часа с него бяха животоспасяващи. Когато слънцето изгря, тръгнахме в различни посоки, но никой от нас не забрави случилото се. Това бе среща, която промени живота и на двама ни. Обещахме си, че съдбата ще ни събере отново. Две години по-късно получих възможността на живота си – да работя като старши редактор в едно от най-големите списания в света. Единствената уловка? Да взема екслузивно интервю от най-желания ерген в Ню Йорк – Конър Роу. Известен с това, че винаги отказва да бъде интервюиран. За останалия свят той бе един от най-богатите мъже в Ню Йорк. За мен той си оставаше просто моят някогашен супергерой. Никога през живота си не съм очаквала, че срещата ми с него ще се окаже екслузивно интервю с моето сърце. Единственият проблем с нарастващите ми чувства към него? Трябваше да се омъжа за новия му бизнес партньор.

 

epub3
18+  • Формат: ePub3
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Егмонт
Година: 2023
ISBN: 9789542731146
Поредица: Компас

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: