На една цигара разстояние

На една цигара разстояние

(3.60 от 5 гласа)Мисля, че човек на 18 години е много объркан.

На 13 бях влюбена за първи път, на 15 бях влюбена за втори път, на 16 бях little sweet sixteen, на 17 разбрах защо хората правят секс с хора, в които са влюбени, а на 18 съм тъжна, самотна, объркана и незнаеща кой път да поеме и какво е измислила съдбата-шегаджийка за мен.

Имам чувството, че първи курс беше на една цигара разстояние. Всичко помня. Сякаш преди да запаля цигарата бях седнала на първия ред до стената и за първи път видях Коста. Сякаш на едно вдишване беше първият ни танц, на половината цигара бе времето, прекарвано заедно и на дръпване преди загасването са нощите ни заедно. Сигурно няма друг човек, който да е толкова наивно объркан цели пет години от собствените си мисли, чувства и нереализирани фантазии. Но пък и толкова доволен от себе си. За нищо от тези години не съжалявам. За нищо от тези моменти не бих заменила. Не бих се отказала от нищо от това, което беше.

Бих искала само, ако можеше на раздяла да прекарам няколко дни с него, с Коста, но знам че това е невъзможно в момента и затова просто само леко си мечтая.

Вярвам, че животът е шарен и ще ми поднесе доволно много изненади и съм убедена, че една от тях ще бъде финалът на тази история. Някой ден, някога, дори да не е happy end, а просто „конец”.  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Година: 2013
ISBN: 9786191540822

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: