Да готвиш за Пикасо

Да готвиш за Пикасо

Автор: Камий Обре
(3.77 от 13 гласа)"Вълнуващ, динамичен и омагьосващ, „Да готвиш за Пикасо“ е роман, който предлага жив портрет на френския юг. Интриги, изкуство, храна и грижливо пазени тайни са вплетени заедно в една история за любов и измами около живота и наследството на Пикасо. Затрогващо и истинско, това добре изградено повествование ме накара да изпитам носталгия по петела с вино на майка ми и слънцето на Жуан ле Пен." 
Жак Пепен, шеф-готвач, кулинарен автор и телевизионна звезда

"Феновете на Питър Мейл безусловно ще харесат „Да готвиш за Пикасо“. Камий Обре ни предлага един литературен вариант на буябес – гореща и пикантна смес от изкуство, интригуваща семейна сага, вкусна френска храна и любовен романс, „сготвена“ в обления от слънце Прованс."
Ерика Бауърмайстър, автор на „Училище за вкусове и аромати“  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Автор: Камий Обре
Издател: Гурме
Година: 2017
ISBN: 9789542917953

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: