Дом за Коледа (пиеса)

Дом за Коледа (пиеса)

Автор: Лора Лазар
(4.50 от 4 гласа)Коледа е време за надежда. Коледа е време за мечти. И по традиция – за празнични моменти в семеен кръг. С много подаръци и чудни изненади.  

Да, но не за всички. Не и за Юлето и Мартин, избягали от дом за сираци. Празник е, но не и за тях. Тъмно е, студено е, и малко страшно в гората, през която вървят. Но както в приказките те достигат до светъл и уютен дом, в който Марта и Лука се подготвят за коледното празненство в очакване на родителите си.

Кои са истинските изоставени деца? Може ли да имаш мечти, когато нямаш дом? А това, че имаш всичко, означава ли, че си обичан? И дали по Коледа стават чудеса?  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Автор: Лора Лазар
Издател: Библио.бг
Година: 2013
ISBN: 100011056

За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: