Виж! Бургас - брой 9/2013

Още от поредицата Виж! Бургас

Виж! Бургас - брой 9/2013

(3.00 от 2 гласа)В априлския брой на "Виж! Бургас" ще откриете покана за две интересни изложби - едната на графичен дизайн, а другата, повлияна от духа на японската култура. В града ни този месец ще пристигне и пътуващото студио за ситопечат. Отскоро си имаме и съвсем легална стена за графити, която беше реализирана в рамките на фестивала "Включи града".

Гостите ни в този брой са двама успели мъже. Единият е писател, преводач и творчески директор в PR агенция. Другият е бургазлия по рождение и космополит по призвание. В рубриките ни през април място намериха концепцията "Еко къщи", идеята на издателството на Софийския университет да подкрепя млади автори и едно от най-красивите места около Бургас - Маслен нос.

Ще ви разкажем и каква е причината да си кажем "Честит празник, скъпи читателю!" цели два пъти този месец./p>

Приятно четене и прекрасен април!е-списание

0.00 лв.

  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание

"Виж! Бургас" е пространство, в което се срещате с интересни идеи и хора, нестандартни подходи, модерни тенденции и с културата на града в нейния най-широк смисъл.

Безплатен месечен гайд за култура и градски начин на живот!


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: