Виж! Бургас - брой 22/2014

Още от поредицата Виж! Бургас

Виж! Бургас - брой 22/2014

(4.00 от 18 гласа)С много майски усмивки и вдъхновение ви поднасяме 22 брой на "Виж!Бургас". В него ви очакват премиерни постановки, джаз концерт, пътуване до девствен плаж и легендарен остров, разходка по любима бургаска улица, танцов спектакъл и конференцията TEDxBG. Гостуват ни певицата Хилда Казасян, журналистът от "Капитал Лайт" Светослав Тодоров и част от амбициозните и усмихнати хора в града ни. Информацията за актуалната културна програма за месеца, както и допълнителна полезна информация за града и региона вече можете да откриете и на английски и руски език.

Този път рубриката ни "Сюжети" е посветена на Духа на Бургас и неговото бъдеще. Повече четете в новия брой, който вече ви очаква в любимите ви културни пространства, университети, заведения, търговски обекти и други любими места и събития в Бургас и региона.

Прекрасно пролетно настроение от екипа на "Виж!Бургас"!е-списание

0.00 лв.

  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Creative Cat Design
Година: 2014
ISSN: 1000146015
Поредица: Виж! Бургас


"Виж! Бургас" е пространство, в което се срещате с интересни идеи и хора, нестандартни подходи, модерни тенденции и с културата на града в нейния най-широк смисъл.

Безплатен месечен гайд за култура и градски начин на живот!


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: