Виж! Бургас - брой 21/2014

Още от поредицата Виж! Бургас

Виж! Бургас - брой 21/2014

(3.80 от 10 гласа)В новият брой на "Виж! Бургас" границата на въображението са звездите. Именно те ще вдъхновят смелите изследователи, които ще се включат в предизвикателството Space Apps Challenge, чиито домакин в града ще бъде Природо-математическата гимназия. В книжката ще откриете подробности и за нестандартния подарък, който Община Бургас ще направи на бургазлии за Великден, курса по интегрирани маркетингови комуникации, който ще вдъхнови бизнеса в града, новата версия на постановката „Когато котката я няма“, която очакваме само месец след премиерата си и в нашия град.

Интервютата в броя също са звездни. Накъде след „Под прикритие?" – отговорът на Йоанна Темелкова, която в сериала играе ролята на Ния Туджарова, ще откриете в рубриката „В кадър“. Барабанистът на D2 Васил Вутев разказва за гостуването си в Бургас, новите проекти и последния албум на D2. И разговор с един изключително вдъхновен фотограф и пътешественик, който търси връзката между езика и изображението – Антония Иванова, в рубриката „Кой говори“. И още в априлската книжка – съвременна проза, спомен за кораба „Чайка“, много усмихнати лица и любопитни акценти.

Усмихнат април от екипа на "Виж! Бургас"!е-списание

0.00 лв.

  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Creative Cat Design
Година: 2014
ISSN: 1000145592
Поредица: Виж! Бургас


"Виж! Бургас" е пространство, в което се срещате с интересни идеи и хора, нестандартни подходи, модерни тенденции и с културата на града в нейния най-широк смисъл.

Безплатен месечен гайд за култура и градски начин на живот!


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: