Виж! Бургас - брой 19/2014

Още от поредицата Виж! Бургас

Виж! Бургас - брой 19/2014

(3.60 от 5 гласа)Хората – това е фокусът в новия брой на „Виж! Бургас”. Необикновените хора, които срещаш на неочаквани места.

Ние имахме късмета да съберем няколко от тях в следващите страници.

Стивън Апостолоф е най-успелият българин в Холивуд, роден през 1928 година в Бургас. За да стигне до Меката на киното, той пропътува хиляди километри по суша, въздух и море, преминава през безброй премеждия и превъплъщения.

Журналистът и кино-критик Йордан Тодоров прави единствения български филм за този неизвестен в родината си герой, за който ни разказа в рубриката „В кадър”.

За десетилетието на субкултурите и влиянието, което те оказват днес, си поговорихме с Мартин Михайлов – част от екипа, който създаде и развива култовия бар в Студентски град „Строежа”.

Жени Патева е една от най-впечатляващите личности в България, живяла в първата половина на 20-ти век. Тя е пионер в почти всичко, с което се захваща. Бори се за правата на жените, издава вестник от дома си в Бургас, обикаля света, защитавайки мира, свободата и равенството.

 Ще ви разкажем и за всички вдъхновени и креативни хора в града, които чрез своята работа правят живота ни по-интересен.е-списание

0.00 лв.

  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Creative Cat Design
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 1000144615
Поредица: Виж! Бургас


"Виж! Бургас" е пространство, в което се срещате с интересни идеи и хора, нестандартни подходи, модерни тенденции и с културата на града в нейния най-широк смисъл.

Безплатен месечен гайд за култура и градски начин на живот!


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: