Деца на греха - книга Първа

Деца на греха - книга Първа

(3.86 от 21 гласа) „Деца на Греха“ е първа книга от трилогията „Мария-Магдалена“. Романът е написан увлекателно, уверено и с интелектуален финес от жена, за която няма тайни в прозата. Той привидно разказва за лятото и есента на 1990 година – едно лудо и неповторимо време, с един проникновен, спонтанен и задълбочен поглед към поколението на греха.

Мария-Магдалена е млада журналистка, която търси себе си в любовта. Тя иска промяна със Симеон. Търси взаимност с Пейо. Трябва да разруши бариерите, които издига  в себе си с Петър. Да изгори миналото, което поставя душата й в рамка с Тони…
Вълните прииждат една след друга със Сашо. Една, две, три, девет... Деветата вълна е най-голяма. Деветият кръг на живота. Луната укрепва силите й и ги подготвя за изгрева на новия ден. Ново начало, бяла страница или скок в неизвестното, с очите на дете, невинни и непредубедени. Отвъд представите за правилни и грешни действия Отвъд  образа на всеки, който се огледа в нея. Отвъд пресечната точка за този, който избързва, а другият закъснява. Ново начало или нов грях? Глад в очакване? Жажда за любов? 
Или просто любов след Светото Причастие чиято движеща сила става и на Мария-Магдалена.
   • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Библио.бг
Година: 2021
ISBN: 9789549118858

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: