Йога за всички/брой 2

Още от поредицата Йога за всички

Йога за всички/брой 2

(2.25 от 4 гласа)Дори и в мигове на усамотение с нас остават сянката и дъхът ни. И ако сянката понякога я виждаме, за дъха дори не се и сещаме. А истината е, че можем да живеем само три минути без въздух. Древните мъдреци са прозрели изключителната роля на диханието в човешкия живот и са установили закономерности, описани в науката Свара йога. Спазвайки тези прости закони, може да се радваме на добро здраве и успехи в начинанията.

Четете още в броя:
- Интервю с Ачютананда
- Йога и депресивните състояния
- Human design – тип "Прожектор"
- Туристи в Индия. Спирка първа – Гоа.

практика – Хатха йога за третата младост  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: София нюз
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
Страници: 52
ISSN: 977131431901002
Поредица: Йога за всички


Списание "Йога за всички" е ориентирано към широк кръг читатели, които вече се занимават или биха искали да започнат да практикуват йога.

На страниците му ще намерите специално разработени практики, изпълними в домашни условия, срещи с именити фигури от света на йога, запознаване с ведическата философия, разкази за пътешествия в Далечния Изток, аюрведични съвети за всеки ден и много други теми, с които заедно да намерим пътя към осъзнато съществуване.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: