Бела - брой 2/2012

Още от поредицата Бела

Бела - брой 2/2012

(3.00 от 1 глас)  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

Списание „Бела”, брой 2/168, 2012 г.

Лицето от корицата – ЛАНА ДЕЛ РЕЙ – е новата ретроикона. Повлияна от черно-белите филми от 50-те години на миналия век е не сам визията й. Тя прави изключителна музика и интересът към дебютния й албум Born to Die е съвсем оправдан. Лана, която се определя като гангстерска Нанси Синатра, вече е най-заетият човек на света. Краткото й турне в Северна Америка бе тотално разпродадено, а билетите за концерта й в Лондон бяха изчерпани само за половин час.

Не всички блондинки мислят и действат като типични блондинки. Дори и в Холивуд. Пример за тове е кариерата на една актриса, прочула се именно покрай ролята си във филма „Професия блондинка” – РИЙЗ УИДЪРСПУН. Тя е всичко друго, но не и поредната празноглава красавица и подробната й биография, публикувана в новата БЕЛА, го доказва.
 
Тайната на щастливия семеен живот нерядко се определя от онова, което психолозите наричат триъгълник. Триъгълниците се оказват значително по-устойчиви от двойката и често пъти помагат за решаването на семейните проблеми. „Третият невинаги е излишен” е статия, която ви препоръчваме да прочетете, ако се стремите към повече близост и топлота в интимните си отношения.
 
В статията „Секс без виза” Мирен СЛАВОВА изследва сексуалната съвместимост и тясната й връзка със сексуалните фантазии. И отговаря на въпроса защо те, фантазиите, минават свободно през въображението и практиката на едни двойки и дълго чакат за „виза” за леглото на други?

БЕЛА обяви февруари за меден месец за кожата. Натуралният мед е балсам за тялото и душата през студените зимни дни. И тъй като идеално подхранва и успокоява кожата и подпомага зарастването на рани, той е незаменимо природно козметично средство в студените месеци. Подробни напътствия как да си направите антицелулитен меден масаж вкъщи, ще научите от статията „Меден месец за кожата”.

„Лекува Господ, но само ако пациентът иска. Лекарят е само посредник.” – твърди д-р ВАСИЛКА ЮРУКОВА, специалист хомеопат. За популярността на хомеопатията, за таланта в лекарската професия, за липсата на любов като причина за физическите ни страдания и за постигането на хармония с нас самите с д-р Юрукова разговаря Таня ШЕЛХОРН.
 
Защо бременността предпазва от миома, може ли миомата да попречи на забременяване или на развитието на бременността и в кои случаи се налага да я оперираме разговаряме с д-р Мая ВАСИЛЕВА, акушер гинеколог в Първа АГ болница „Света София”.

В месеца на виното – единствената напитка със собствен бог – и любовта Мирослава ИВАНОВА ни разказа за една неделя, в която Дионис я спасява от рутината на деня. А Дионис е от онези богове, които освобождават хората от ежедневните им грижи, свалят оковите на бита и разрушават стени. В негова чест група ентусиасти възкресяват древния тракийски обичай на правене на вино и пресъздават нещо като вакханалия 2011 години след Христа.

В новата БЕЛА можете да прочетете още:

- Защо е толкова важно да обичаме работата си.
- Какво ще носим през 2012 г.
- Каква ще е модата в зимните спортове в далечно бъдеще – от Ирена ГЕОРГИЕВА.
- Какви рискове крият пилингът и мезотерапията.
- Как безпроблемно да се превърнем в брюнетки.
- Кой е ключът към дълголетието – интервюта със столетници на Софи ТОПАЛОВА.
- Какво представлява силанизирането на детските зъби – от д-р Цвета ПЕШЕВ.
- Къде са изворите на стреса – разговор с д-р Вергиния ГЕОРГИЕВА специалист по вътрешни болести, фармакология и фитотерапия.
- За какво е полезна хималайската сол.
- Коя е златната десетка от полезни храни.
- Как да разпознаваме самохвалците – от Райна АНГЕЛОВА, психолог.
- Как да приключвате всичко с HAPPY END.
- Как е намерила себе си в превода Кадрие ДЖЕСУР.
- Как да забъркате тарталети с орехи и глазура от черен шоколад.
- Какво ни очаква през годината на Дракона.
- И какво ги очаква конкретно през месец ФЕВРУАРИ – от астроложката ни Михайлина НИКЛЕВА-МИШЕЛ.Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Дакс медия
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
Страници: 84
ISSN: 977131170802
Поредица: Бела

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: