Бела - брой 1/2014

Още от поредицата Бела

Бела - брой 1/2014

(4.00 от 5 гласа)„ЛУНЕН КАЛЕНДАР НА УСПЕХА 2014“
ГОДИШНО ИЗДАНИЕ на списание БЕЛА!

Прочетете и запазете! Важи през цялата 2014 година!

- Успехът ще е ваш верен приятел, ако редовно правите справка с „ЛУНЕН КАЛЕНДАР НА УСПЕХА 2014“ и се съобразявате с предупредителните символи, отбелязани за всеки отделен ден през годината от автора на календара – Михайлина Никлева-МИШЕЛ.

- Какво очаква всички зодии през ГОДИНАТА НА СИНИЯ ДЪРВЕН КОН.

- ПОДРОБНИ АСТРОЛОГИЧНИ АНАЛИЗИ за всеки зодиакален знак през януари.

- ЕГИПЕТСКИ ХОРОСКОП.

- Според нумерологията денят, в който сте се родили, е определящ за характера ви. В статията „Кажете на коя дата сте родени, за да ви кажем какви сте“ сме описали подробно какви са свойствата и вибрациите на всеки ден от месеца. Тази информация ще ви помогне да разберете по-добре себе си.

- Представителите на различните зодиакални знаци не само се шегуват различно, но и по различен начин приемат шегите и дори се усмихват различно. Какво чувство за хумор са ви отредили звездите, ще разберете от статията „КомицитеТЕ“.  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Дакс медия
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2011
ISSN: 2014131170841
Поредица: Бела


Бела е списание за интелигентната жена, която държи на своето развитие и самоусъвършенстване и е отворена за промените, които времето налага.

За жените, които знаят и не знаят какво искат!


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: