Пепел

Още от поредицата Пепел

Пепел

Автор: Илса Бик
(3.00 от 2 гласа)  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Печатна книга

12.90 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 1.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 2.99 лв.

Алекс, 17-годишно момиче с нелечим мозъчен тумор, изкачва сама планината Уакамау, за да се раздели с тленните останки на мъртвите си родители и да преосмисли живота си. Внезапно мощен енергиен срив разтърсва Земята и води до необратим катаклизъм. Голяма част от хората умират на място, а оцелелите започват да се променят по зловещ начин.

Сред настъпилия хаос Алекс успява да намери спътници - Ели, осемгодишно момиченце, чийто дядо умира, и Том - млад войник, завърнал се от мисия в Афганистан. Във враждебната нова реалност тримата трябва да оцеляват ден за ден, докато разгадават какво точно се е случило и кои са враговете им.

Краят на тази история е шокиращ и неочакван, но той е едва началото на още по-страшна мистерия.    

Илса Бик е награждаван автор на разкази и романи за тийнейджъри. Преди да се отдаде изцяло на писането, тя е била детски психиатър. Служила е във Военновъздушните сили на САЩ и известно време е изучавала хирургия. "Пепел" е първата книга от едноименната й трилогия. Мрачен, зловещ и напрегнат, този роман завладява с дълбочината на повествованието и образа на главната героиня, която ще трябва да се довери само на инстинктите си, за да оцелее.Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Автор: Илса Бик
Издател: Егмонт
Година: 2014
ISBN: 9789542711728
Поредица: Пепел
Страници: 496
Тегло: 0.41 кг.
Размер: 13.50x20.50 см.

Коментари

Коментари