Усури - 104 брой/2013

Още от поредицата Усури

Усури - 104 брой/2013

(2.33 от 3 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

Пътят към мъдростта и ЖЕНАТА
По него крачи „УСУРИ” през този красив месец - и ви кани в това пътуване да сте негов спътник

Историите, които разказва мартенския брой, са истории разцъфващи. Цветята са навсякъде по страниците, защото наистина жената е в главната роля. И не просто жената, а фината енергия като съзидателно начало. Това е брой, който ни учи да я докосваме, да я управляваме. Също да я генерираме в себе си - нещо толкова важно и за мъжете!

СЪНИЩАТА ЛЕКУВАТ Как отваряме вратичката към тях и какви всъщност са уроците, които приемаме насън, разсъждават двама майстори на енергията, Галя Райчева и Юлия Шматько. И Галя, и Юлия създават красиви предмети, които умеят да улавят сънищата, да превръщат в лъчи кошмарите. Затова са интересни размислите им какво сънуват децата и защо някои никога не помнят своите сънища. Ами ако сънят е всъщност врата към действителността?

МИСИЯ ЖЕНА Три са този път разказите - един от Сачи сундари, един от Кремена Радулова и един от Мариела Таскова. Йога, астрология, тао, ведическо познание - всички инструменти влизат в действие, за да докоснем силата на жената. Откриваме заедно любимото й проявление, а пък за мъжете важи максимата, че опознаят ли точно фината си енергия, преминават и те стъпало нагоре. Стават по-можещи. По-обичащи. Кръгът се затваря.

ХРАНАТА НА БЪДЕЩЕТО Март е преходен месец, в който трябва да дарим на организма си и чистота, и свежест. Затова режимът, който предлага този път „УСУРИ” е режим, съставен изключително от кълнове. Предимствата им са безброй, но се спираме на най-важните. Запознаваме ви със семената, с грижите, които им трябват, за да покълнат. Показваме ценните им съставки. А за финал - правим, разбира се, голяма салата.

СПОКОЙНА БРЕМЕННОСТ Цялата 2013-а „УСУРИ” обяви за година на свързване с потребностите на децата. Ясно е, че този процес започва още по време на бременността. Затова разглеждаме един невероятно фин начин жената да е спокойна, докато носи бъдещото си дете в себе си. Това са баховите капки. Как влияят на бременните жени и как могат да „изтрият” тревога и страхове. Да подкрепят и нас, и близките ни. Добавяме скъпоценна история на една българка, за която лекарите казвали, че няма как да има свое дете. Небето казало друго.

Истински дар беше за мартенския брой и корицата ни - картината на нея се казва „Цветните лъчи на светлината 2”, а е нарисувана от ДАРИНА-ДАЯ. Цветовете й фино се пречупват в душата и ни водят към едно пълно разбиране на жената. Осъзнаване на силата й. Докосване до името й на Богиня.Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Аргед
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 201313122665104
Поредица: Усури


ИМЕТО „УСУРИ” ВИНАГИ Е БУДЕЛО ЛЮБОПИТСТВО. То обаче няма нищо общо с усурийските тигри, защото е съчетание на понятия от санскрит. У - това е енергията, която идва от ИЗТОЧНИКА, носи идеите и животворните вибрации на КОСМИЧЕСКОТО СЪРЦЕ; СУР пък побира в себе си космическата мъдрост, еволюцията, изминатия път, натрупания опит; и накрая идва ред на И - това е изявеното във видимия свят сега. Целостта на всичко това ражда УСУРИ – не само думичката, но и самото списание . Придружете ни в нашето приключение за духа и ще откриваме заедно себе си – всеки месец с всяка страница...


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: