Любов и педагогика

Любов и педагогика

(3.67 от 6 гласа)Почитател на всякакъв прогрес, влюбен в социологията, авито Караскал си е поставил за цел да създаде от сина си гений чрез системно възпитание по правилата на социологическата педагогика.

"Любов и педагогика" е трагикомичната история на един провал, причинен от сляпата вяра във всемогъществото на позитивната наука и доведената до абсурд рационализация на живота.

Книгата заема особено място в романното творчество на Мигел де Унамуно. Тя не само постава началото на нови естетически търсения, които ще изкристализират в оригиналната романна форма, наречена от писателя "нивола", но и залага онези екзистенциални въпроси, които ще занимават неспокойния дух на испанския мислител през целия му живот и ще намерят своя завършен израз в неговото философско съчинение "Трагичното чувство за живота".
   • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Панорама
Година: 2011
ISBN: 9780549655544

За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: