Усури/брой 92

Още от поредицата Усури

Усури/брой 92

(4.00 от 3 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

ПРОСТИЧКИ ПРАВИЛА ЗА ПАРИ И ЩАСТЛИВ ЖИВОТ
Дали двете имат връзка помежду си изследва новият брой на сп. „Усури” – а заедно с това хвърля и предизвикателството да бъдем съвършени

ПЪРВО, НЕ УСПЯХМЕ ДА ПОМРЪДНЕМ ПЛАНЕТИТЕ ОТ ТЯХНАТА ОРБИТА, каквито и усилия да полагахме... Чак докато Надя и Милена обясниха, че всъщност и зодиакалните знаци, и асцендентите, а в крайна сметка – и самите планети, живеят в нас. Импулсите им ни правят добри или лоши – понякога от това се смеем, а друг път направо плачем.
Осъзнаем ли силата на планетите, започваме да се променяме, казват още двете симпатични момичета. А промяната винаги е приключение, показаха ни те пък на живо и в софийските преспи. Снимахме ги точно в края на един снеговалеж и в началото на поредицата арктически дни. Раздаваха обаче и топлина, и усмивки... Просто е заразително да си съвършен!

А новото „Усури” наистина се е посветило на съвършенството. В този 92-ри поред наш брой представяме и Анри Монфор – необикновен французин, който вече девет години не е сложил в устата си и троха... Храни се с това, което ни дават цветовете, уханията, любовта... Храни се просто със силата на сетивата!
Пак към космоса пък ни карат да погледнем кристалите. Те са проводник на фините енергии на нашата Вселена, напомня ни Меги Колева и мъдро започва да обяснява как една гривна или пък красиви обеци може да ни направят витални и изпълнени със силата да сътворяваме.

Простичкото правило, че парите също са обич – само че от най-деликатната, тази към себе си, формулира специално за нашите читатели Стефи Недевска. На всичко отгоре усмихнато зададе няколко въпроса на главния ни редактор и после още по-усмихнато му каза: „Ти имаш проблеми с парите...” Как да осъществяваме енергията им и как да привличаме към себе си потока от сбъдване показва тя по страниците на февруарския брой. И твърди, че тези съвети ще са с особена сила през тази 2012 година...

По страниците ни има и още интересни събеседници,
с чиято помощ поглеждаме къде ли не...

 - Отвъд суровоядството – има хора, които не слагат в устата си готвена храна, но иконата на движението на суровоядците, Виктория Бутенко вече не е сред тях... Тя е популярна с това, че „измислила” смутитата, но сега има нова теория за силата на храната ни. Прочетете я...
 - Учим се да обичаме всеки ден, казват деца от 4 до 11-годишна възраст – защо малките хора са по-съвършени в оценката си за любовта от нас коментира психологът Георги Димитров.
 - Да уравновесим себе си не е трудно, показва комплексът асани, който Валерия Трифонова състави специално за читателите на „Усури”. Вижте упражненията, после ги направете и вместо стрес във вас ще се появи усмивка!
- Осъзнавайки болестта, ние приемаме причината, която я е докарала при нас – надникнете в лечебницата на „Усури” и ще знаете как да се разделите с нея бързо и лесно.

А във всяко списание се крие и една прегръдка – докоснете февруарския ни брой и ще я почувствате!Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Аргед
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
Страници: 100
ISSN: 1312266592
Поредица: Усури


ИМЕТО „УСУРИ” ВИНАГИ Е БУДЕЛО ЛЮБОПИТСТВО. То обаче няма нищо общо с усурийските тигри, защото е съчетание на понятия от санскрит. У - това е енергията, която идва от ИЗТОЧНИКА, носи идеите и животворните вибрации на КОСМИЧЕСКОТО СЪРЦЕ; СУР пък побира в себе си космическата мъдрост, еволюцията, изминатия път, натрупания опит; и накрая идва ред на И - това е изявеното във видимия свят сега. Целостта на всичко това ражда УСУРИ – не само думичката, но и самото списание . Придружете ни в нашето приключение за духа и ще откриваме заедно себе си – всеки месец с всяка страница...


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: