Усури - брой 117/2014

Още от поредицата Усури

Усури - брой 117/2014

(3.00 от 1 глас)  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

ВСЯКО ДОКОСВАНЕ ПРОМЕНЯ

Дори с ръка да погалим, този жест е способен голямо щастие да роди. Докосване са и думите, също движенията ни. Но е цяла наука да го правим бавно, с разбиране за процесите наоколо в нас, с усещане за взаимодействието ни с всичко живо на този свят.

Именно на усвояването на тази мъдрост е посветен новият ни, 117-и поред брой. През юни лятото вече се усеща, затова и докосването ни е с идеи за това как да приемаме колкото може повече слънце – правим го чрез даровете на природата, чрез благословените растения.

Казваме ви например, че лятото лекува – именно плодовете на лятото са доказателство за това. Казваме ви, че най-хубавата лятна храна са утвържденията. И правим бързичко план да ги включим в живота си, помагаме ви да станат част от нашето всекидневие. Има и списъци с утвърждения, но най-добре е да си направите свой сами. Защото ще отразяват вашите потребности, ще докосват вашата душа.

Практика на докосването е също тайджицюан. Връщаме се към нея с помощта на Георги Деничин, един от големите майстори в това китайско изкуство у нас. Превръщаме докосването и в игра на сетивата – Димитър Кръстев ни разказва какво е да докосваш с тао в сърцето, да освобождаваш стреса и напрежението, да лекуваш, като разкриваш на другия любовта си към него.

Докосваме ви с новото „Усури” – с думите и темите му. Нека нашето докосване роди друго – докоснете и вие, бъдете любопитни, бъдете истински. Лятото започва. Лятото вече ни докосва...

За СИЛАТА НА ТАЙДЖИЧУАН ви разказваме в юнския брой. Георги Деничин усъвършенства уменията си в това китайско изкуство вече 35 години.

В Бали пък откриваме ФИЛОСОФИЯТА НА ТИШИНАТА. Ако я срещнем и в себе си, значи сме познали мъдростта, казва ни Меги Колева и ни разказва необикновени ритуали от това екзотично място.

От гледна точка на човека, МРАВКАТА Е ЧУДОТВОРЕЦ. Затова й обръщаме специално внимание. Според учените, тя е организъм с неограничени способности. Каним ви в света на мравките, за да разберем повече за тях.

ЛЯТОТО като СИСТЕМА ЗА РАЗТОВАРВАНЕ ОТ СТРЕС, от умора на физическо и ментално ниво – това е предложението ни за по-топлите дни. Показваме ви как с помощта на летните плодове може да се изпълните с енергия, да обновите себе си. Трябват ни три месеца – точно толкова, колкото трае лятото.Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Аргед
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 100
ISSN: 201413122665117
Поредица: Усури


ИМЕТО „УСУРИ” ВИНАГИ Е БУДЕЛО ЛЮБОПИТСТВО. То обаче няма нищо общо с усурийските тигри, защото е съчетание на понятия от санскрит. У - това е енергията, която идва от ИЗТОЧНИКА, носи идеите и животворните вибрации на КОСМИЧЕСКОТО СЪРЦЕ; СУР пък побира в себе си космическата мъдрост, еволюцията, изминатия път, натрупания опит; и накрая идва ред на И - това е изявеното във видимия свят сега. Целостта на всичко това ражда УСУРИ – не само думичката, но и самото списание . Придружете ни в нашето приключение за духа и ще откриваме заедно себе си – всеки месец с всяка страница...


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: