Усури - брой 111/2013

Още от поредицата Усури

Усури - брой 111/2013

(3.00 от 2 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

ПРИКАЗКИ, КОИТО ЛЕКУВАТ
Декемврийското „Усури” разказва истории, изцеряващи сърцето и сгряващи ръцете

Вълшебства сътворяват Разказвача на приказки, Джасмухин, също Андреа Виторио Абба, както и още много други на нашите страници

  • - АНДРЕА например е италианец, но се е посветил на шиацу, на тай чи, на ци гун. Видяхме го една сутрин в Южния парк в София и сякаш с енергията рисуваше във въздуха. Андреа има прекрасни очи. И е пример за човек, стихнал в себе си, отдаден – човек, който има на какво да те научи.
  • - Същото прави и РАЗКАЗВАЧА НА ПРИКАЗКИ – неговите истории лекуват различните болки в нас. Но най-голямата болка на съвременния човек идва от сърцето, от неговата неудовлетвореност. Разказвача се е отдал на терапията с приказки и за нея ни разказва в декемврийското „Усури”. Оплита сякаш люлка от думите – отпускаме се в нея и пак сме щастливи.
  • - ДЖАСМУХИН видяхме за мъничко в София – стигаше ни обаче, за да прозрем в нея решителността, предаността на идеята за добруване. Нека ви напомним, точно Джасмухин е „майка” на съвременното развитие на храненето с прана. За това ви разказваме, пък и за още много прозрения в живота й.
  • - Декемврийското списание лекува с думи, но и с картини. Творчеството на ВИКТОРИЯ ЛЕВИ-РЕУВЕН краси няколко от страниците ни. Важни думи изрича Виктория, та да затвърди вярата ни, че доброто е навсякъде.

 В декемврийското списание заставаме също и пред огледалото – и се опитваме да видим себе си... Разсъждаваме над въпроса какво е да обичаш тялото си. Какво е да му даваш жизнено важните хранителни вещества. Терапията с шуслерови соли, за която подробно разказваме, е наистина любопитна. Създателят й д-р Шуслер едва ли е съзнавал колко много ще се нуждае от клетъчни соли организма на човек в началото на XXI в. Тази терапия събужда клетката, кара я да възстанови целостта си, баланса си. За да е пълна картинката, представяме и друга съвременна „терапия” – тази на лекарствата без рецепта. Плюс списък на микроелементите, без които трудно ще имаме сили всеки ден.

Прекрасна приказка е декемврийското списание в навечерието на Коледа. На първо място тя сбъдва усещането ни, че хубавото е в нас самите. Разтворете я...Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Аргед
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 13122665
Поредица: Усури


ИМЕТО „УСУРИ” ВИНАГИ Е БУДЕЛО ЛЮБОПИТСТВО. То обаче няма нищо общо с усурийските тигри, защото е съчетание на понятия от санскрит. У - това е енергията, която идва от ИЗТОЧНИКА, носи идеите и животворните вибрации на КОСМИЧЕСКОТО СЪРЦЕ; СУР пък побира в себе си космическата мъдрост, еволюцията, изминатия път, натрупания опит; и накрая идва ред на И - това е изявеното във видимия свят сега. Целостта на всичко това ражда УСУРИ – не само думичката, но и самото списание . Придружете ни в нашето приключение за духа и ще откриваме заедно себе си – всеки месец с всяка страница...


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: