Мадам Еротика

Още от поредицата Разкази в поредици

Мадам Еротика

(5.00 от 1 глас)Аз искам да искаш да те искам. Не съм щерка на дявола, не че ми е неприятно да ме наричаш така, ако си поет. Безнадеждно ме търсиш в любовници, неизбежно ме откриваш в любимата. Топлина на насъщен хляб, залъгалка...
Искаш ли да го направим малко по-различно?

Просто да си поговорим. Знам колко е часа. Току-що ми позвъни и няма причини да ме лъже. На няколко часа път е оттук, а ние двамата имаме време за всичко. Виждаш ли лицето ми? Не, нали? Сянката на широкополата шапка пада така, че да виждаш копнежа си, а не мен. Знаеш много добре, че съм по-красива от него. Личи и в гласа ми, а и този планински въздух е така гъделичкащ... Иска ти се да я махна, а аз ти разрешавам да го направиш сам, със своята ръка. И все пак те съветвам да не разваляш магията.

Под нея съм тяло. Тяло, което можеш да имаш, ако пожелаеш. Да откраднеш като забранен плод. Да остане спомен и усещане за неповторимост, макар подобни спомени навярно имаш. Тяло можеш да имаш, но толкова трудно е вече да имаш видение... И ще ти кажа нещо: стойността ми е да бъда второто.   • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: