Храмът на Салонгите

Храмът на Салонгите

(4.22 от 9 гласа)Уважаеми читатели, това четиво е продължение на романа „Загадъчна смърт”. Действието в тази част се развива както на Земята, така и на планетата  Персефона. Много са аргументите, доказващи присъствието на извънземни пришълци около нас. Едни от тях са основателни, а други не дотам, но ние хората винаги сме се страхували от всяко необяснимо събитие. Трудно ни е да приемем биологична форма различна от нашата и това поставя бариери пред сетивата ни.

Този роман е едно художествено преплитане на фантастиката с реалните взаимоотношения между хората. Корупцията и жаждата за лесни печалби, омразата и враждата с която се сблъскваме ежедневно, са присъщи не само на нас земните жители. Това е част от борбата на противоположностите, която управлява цялата Вселена. Свикнали сме да определяме този сблъсък като борба между доброто и злото, но в реалния живот това са противопоставяния на мнения, възгледи, тези, поляритет, контраст и т.н., правдивостта на които винаги има две страни и ние субективно определяме коя от тях е положителната. Все пак това е наше право и трябва да го отстояваме.

 Надявам се всеки един от читателите на това произведение, за миг да се откъсне от грубата реалност витаеща около нас и да се наслади на преплетените ситуации които съм описал, намирайки утеха че изпадайки дори и в най-трудно положение, човек винаги може да намери изход.  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: