Оръжие на възмездието

Оръжие на възмездието

(5.00 от 1 глас)Книгата е написана като обзорен анализ на създаването на бойните ракети от ранните векове до първата половина на ХХ век, като основно внимание е отделено на развитието на балистичните ракети.

Разгледана е дейността на учените, създали основата на ракетодинамиката, позволила разработване на ефективни за времето си образци ракетно въоръжение. Особено това важи за създаденото в Германия през 30-те и 40-те години, което на практика предопредели неговото развитие през втората половина на ХХ век. Внимание, адекватно на реализираните постижения, е отделено и на други страни, както и на авангардни проекти, далеч изпреварили времето си.  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Библио.бг
Година: 2013
ISBN: 100011111

За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: