Тайната на кулата

Тайната на кулата

(4.00 от 5 гласа)Дванайсетгодишният Крис e твърдо убеден, че заминава на лятна почивка със семейството си на морето, но се оказва, че баща му е подготвил изненада- за седмица ще бъдат в планинското градче Елена.

Там момчето ще изживее най-страхотната ваканция изпълнена с невероятни приключения: ще срещне приятели за цял живот, ще посети невероятно магични места, ще усети какво е истински адреналин, животът му ще бъда в опасност, ще научи куп интересни неща за историята ни…
 
А дали ще бъда разкрита и тайната на кулата?
 
За романа “Тайната на кулата” може да се каже, че е напълно в традицията на най-доброто в българската литература за деца и юноши. В книгата не присъстват вълшебници и феи, нито чудовища, исполини и магии, затова пък мистерията и тайнствеността успяват на моменти да ни изправят на нокти, обезпокоени за живота на Крис и на Алекс.  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Libra Scorp
Година: 2022
ISBN: 9789544717599

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: