Камиони - брой 7/2018

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 7/2018

(4.19 от 21 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 7 / септември 2018

Iveco X-WAY – готов за тест в България. Stralis X-WAY е новата гама на Iveco, която дебютира през ноември на изложението Solutrans в Лион. Сега българските клиенти за първи път у нас могат да видят на живо и да тестват конкретна композиция от тази гама. Списание КАМИОНИ имаше шанса да се запознае отблизо с този модел.
Как Mercedes-Benz разработва камионите на бъдещето. Експерти от Mercedes-Benz Trucks отговориха на този въпрос пред над 100 специализирани журналисти по време на т.нар. „Лаборатория на бъдещето“. В 7 отделни семинара бяха очертани предизвикателствата пред автомобилния транспорт през идващите години и решенията и разработките, които Mercedes-Benz предлага.
Ивайло Денев е новият шампион по ефективно шофиране на камиони
Той се пребори за титлата на националния финал на петото издание на състезанието Drivers Fuel Challenge, организирано от Volvo Trucks. В традиционното състезание на Volvo Trucks се включиха над 1000 професионални водачи.
Идва електрическият MAN Lion’s City Е
Градски автобус с нулеви емисии ще покаже MAN Truck & Bus по време на IAA 2018 през септември в Хановер.
Първи тестове на Mercedes-Benz eSprinter и еVito. Mercedes-Benz Vans представи официално напълно електрическата версии на новия си голям ван Sprinter и на средния ван Vito. Това стана по време на специално организираното събитие eDrive@VANs next level.
 
В брой 7 / 2018 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
СФК Трак с нов магазин в Русе. Новият обект, разположенв в западната промишлена зона на града, предлага качествени продукти за товарни превозни средства от повече от 100 марки. 
1785 нови тежки камиона на полугодието. Толкова са регистрираните нови тежкотоварни автомобили от категория N3 (над 12 т) в България за първите шест месеца на 2018 г. Силен за вносителите се оказа и отпускарският месец юли.
177 нови автобуса са регистрирани в България през 2018 г. Толкова са регистрираните в страната нови автобуси категория М3 през първите седем месеца на 2018 г.
Scania V8 - опитомената мощност
В поколението двигатели DC16 V8, което Scania обяви преди година, акцентът е поставен върху интелигентни решения, които подобряват характеристиките на агрегата, намаляват разходите за експлоатация, улесняват сервизното обслужване и удължават експлоатационния му цикъл 
Нови възможности за по-прецизно управление при Volvo Trucks
Пет години след въвеждането на Volvo Dynamic Steering (VDS) производителят го прави още по-добро и добавя нови възможности, като усъвършенства софтуера. 
Електрически камиони от Volvo Trucks. Подробности и лични впечатления от кратък драйв тест с електрическите камиони Volvo FL и FE Electric.
aFAS – иновативно решение от MAN. MAN Truck & Bus AG представи напълно автоматизирания (Level 4) камион, който е предназначен да предпазва зони на краткосрочни ремонти по магистрали и е първият, работещ в реални условия на пътя.
IAA Nutzfahrzeuge 2018: Дигитализация, свързаност, автономност
MAN Truck and Bus със съзвездие от иновации на IAA 2018
ZF моделира утрешния транспорт
Триото на PSA e готово за скок. Изцяло новите Partner, Berlingo и Combo с премиера в Хановер
Новите Ford Transit Connect и Transit Courier са тук
Забрани за движение във Франция - движение само с екологичен стикер!
40 години IVECO Daily
Венцислав  Арапов, управител на Рувен Транс ЕООД:  Най-важното е качеството за клиента и грижата за шофьора
Какво ще представи Kögel на IAA Nutzfahrzeuge 2018
Krone залага на „умни връзки“
Хан доминира в първия полусезон на ETRC
Световна премиера на Mercedes-Benz еCitaro
Идва електрическият MAN Lion’s City Е
Новият SOLARIS nH12 бе тестван в София
Volkswagen Crafter умее всичкоОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
ISSN: 20181311831507
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: