Камиони Евро-6

Камиони Евро-6

(4.15 от 20 гласа)В единствения по рода си каталог на камионите Евро-6 в България екипът на сп. КАМИОНИ ви предоставя в систематизиран вид и на едно място пълната техническа информация за осемте големи европейски производители DAF, Ford Cargo, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania и Volvo Trucks, както и за японския Fuso Canter.

На всеки от тях са отделени страници, на които подробно са разгледани различните модели, двигатели, техните версии и различните им работни обеми, трансмисиите, кабините, технологиите, по които постигат еконормата Евро-6.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Автор: Колектив
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 9789548354073

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: