Камиони - брой 4/2018

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 4/2018

(4.29 от 7 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

 Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 4 / май 2018

 
Нов MAN Truck&Bus Center в Пловдив. Официалният вносител на продуктите на MAN Truck and Bus за страната, откри новия си сервизен център в Пловдив. Той е на ключово място на изхода от града, при Царацово, в посока автомагистрала Тракия. Новото модерно съоръжение e от най-високия клас А, а инвестицията в него е над 8 млн. лева.
Нов сервизен център на Ford Trucks в Пловдив. На 19 април, също в Пловдив Агри-М откри официално сервизен център за камиони от марката Ford Trucks. На събитието присъстваха много гости: клиенти, партньори и приятели, както и представители на официалния вносител на Ford Trucks, Булавто АД, и на завода производител Ford Otosan.
DAF навърши 90 години. Холандският производител на камиони DAF навърши 90 години от основаването си. Във връзка с годишнината бе организирано интересно събитие в родния град на марката - Айндховен, където бяха демонстрирани както иновации от миналото, извели DAF на предни позиции, така и няколко интересни проекта, които очертават вижданията производителя за бъдещето.
 
В брой 4 / 2018 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
Петър Лефтеров: Докато решавахме ежедневните задачи, Булавто стана на 25 години. Интервю със създателя на Булавто АД – Петър Лефтеров.
Scania отново е Зелен камион на годината. Производителят от Сьодертале и през 2018 г. спечели престижната награда за горивна икономичност с модела R500.
Премиера на Volvo FL Electric. Volvo Trucks представи първия си изцяло електрически товарен автомобил – Volvo FL Electric, предназначен за градска дистрибуция, сметосъбиране и други дейности в града.
Още ли е гол царят? - Втора част. Готов ли е електромобилът да детронира класическия си предшественик и да царува? Отговорът засега е: Не!
И Дискордиа прави състезание за икономично шофиране. Във второто издание на вътрешнофирменото състезание Discordia Fuel Challenge ще бъдат излъчени шампиони в четири категории.
Трудният път на извънгабаритните товари
Три пъти мери, един път режи! Тема на поредното обучение, организирано от febi България, бе „Сензори в електрическата уредба
на товарните автомобили – типове и функции“.
БГ автомобилизация и правилата за движение. Първата българска шофьорска книжка е издадена през 1908 г.
Първи тест на новия Mercedes-Benz Sprinter. Първи пътни тестове на новото, трето, поколение на Mercedes-Benz Sprinter организира през първата половина на април Mercedes-Benz Vans. Тестовото трасе бе от Амстердам до Ротердам и обратно.
Тест: Piaggio Porter Maxi Eco Power. Малък камион за големи работи.
Новата On/Off гама на Continental.  Пълен асортимент от гуми, сервизни услуги и решения за строителната промишленост представи Continental – водещ производител на гуми за товарни превозни средства и автобуси.
Нови, компактни вентили от Pierburg
Вече и спирачки Champion
ProVia – марката, идваща от добро семейство. ProVia е бюджетно ориентираната марка на WABCO за резервни части за търговски превозни средства.
Блейзи Уилямс: Трудно ми е да си представя, че работя нещо друго. „Най-горещата шофьорка на камион в света“ пред КАМИОНИ.
tankpool24 Racing Team ще участва с Киш и Фаас.
Busworld Turkey 2018 За пръв път в Измир. С над 145 щанда в Измир се представиха производители на автобуси, възли, агрегати и системи за тях, както и компании, предлагащи услуги за пътнически транспорт от 12 държави.
Втора употреба: Mercedes-Benz Actros Евро-6Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
ISSN: 20181311831504
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: