Камиони - брой 1/2017

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 1/2017

(4.00 от 20 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

В края на миналата година се проведе шестото издание на сравнителния тест European Truck Challenge (ETC), организиран от немските издания DVZ и KFZ Anzeiger. В сравнителния тест участваха 4 марки – Iveco, MAN, Mercedes-Benz и Scania, с най-новите си модели. Двигателите бяха от 476 до 570 к.с. с максимални въртящи моменти от 2300 до 2550 Н.м, а кабините - средноголеми.

Вносителите на основните марки товарни автомобили в България изпратиха поредна много успешна година. Близо 2500 нови влекача от големите европейски марки са били регистрирани през 2016 г. в България. При ремаркетата новорегистрираните от най-тежката категория – O4 са малко над 1900.

С двойна победа на КАМАЗ завърши надпреварата между най-добрите екипажи на камиони в света, събрани в 39-ото издание на рали Дакар, което се проведе в Парагвай, Боливия и Аржентина. След тях се наредиха два екипажа с Iveco, още един КАМАЗ и, за първи път – МАЗ.

В брой 1 / 2017 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:

Нов търговско-сервизен комплекс на Астреко

IPO Diesel Centre е оторизиран сервиз и за горивни системи Siemens-VDO

Почасови ставки за водачите в ЕС - увеличените задължителни почасови минимални ставки в Германия, Австрия и Франция

2762 нови камиона, регистрирани в България през 2016 г.

Ръст при новите ремаркета през 2016 г.

ETC 2016: По-бърз италианец с потенциал - Iveco Stralis 570 Hi-Way XP

ETC 2016: С курс към намаляване разхода на гориво - MAN TGX 18.500 XLX

ETC 2016: Настроен за ефикасност - Mercedes-Benz Actros 1848 Streamspace

ETC 2016: Екокамион, от който се очаква много - Scania R 500

2016 г. бе добра за бизнеса с товарни автомобили – анкета с вносителите на основните марки товарни автомобили в България

Н.В. Клиентът: Първия камион ти го продава търговецът, а другите – сервизът, интервю с Атанас Иванов, изпълнителен директор на PLC Trans

6593 новорегистрирани вана в България през 2016 г. – пазарът на лекотоварните автомобили в страната през миналата година

Тест: Volkswagen Amarok V6 – от 0 до 100 км/ч за 7,9 секунди с 2,1 тона!

Тест: Citroen Jumpy мина на следващото ниво

Два нови лекотоварни електромобила от Renault - световна премиера на новите Kangoo Z.E. и Master Z.E.

Камионни гуми Dayton за смесени условия

Универсални гуми Firestone за градски автобуси

Охлаждащи течности за двигатели с вътрешно горене

Изобретения: Идея за различен амортисьор

Втора употреба: Клиентите на Renault търсят готово решение

Електрически автобус Yutong E12 работи в София

339 нови автобуса са регистрирани в България през 2016 г.

Българска премиера и тест на новия Mercedes-Benz Conecto - новото поколение на популярния градски автобус дойде в България в началото на декември

Седем Solaris Urbino 18 MetroStyle за Бургас - за първи път този модел на полския производител пристига у нас с иновативния дизайн на модификацията MetroStyle

Електробус SOR EBN 8 тестват във Враца

Шестима кандидати за доставка на 30 нови единични дизелови автобуса в СофияОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
ISSN: 2017131183151
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: