Камиони - брой 09/2020

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 09/2020

(3.86 от 14 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 9/ноември 2020

БГ премиера на новия самосвал DAF CF
Турботракс България представи новия самосвал DAF пред фирми от строителния бранш. Звезда на събитието този път бе не влекач за международен транспорт, а DAF CF 450 FAD – черноработник, какъвто е необходим в строителството и добивната промишленост.
Scania качи легендарния V8 до 770 к.с.
Шведската марка обнови най-мощния си силов агрегат и пуска изцяло нова гама предавателни кутии. Обновяването обхваща цялата гама от V-образни 8-цилиндрови двигатели. V8 ще се предлага във варианти с четири максимални мощности – 530, 590, 660 и 770 к.с.
С новите камиони Volvo в четирите посоки на света
През октомври Volvo Trucks България представи у нас цялата гама от новите модели на марката. През един от уикендите имах уникалния шанс да седна зад волана и на четирите нови модела – FH, FH16, FMX и FM. Преживяването си струваше и сега с удоволствие ще го споделим.
С новите MAN по пътя и извън него
КАМИОНИ вече писа неколкократно за новото поколение камиони на MAN, но сега ще ви представим лични впечатления от кратък тест драйв на няколко различни модела от новата гама.
Actros 5 и New Sprinter – звездите на Mercedes-Benz
Последните новости в Actros 5 и New Sprinter – две от звездите на Mercedes-Benz, бяха представени от Силвър Стар с тест драйв в Пловдив.
Тест: Приключението Active и Trail с Ford
Новите атрактивни и високопроходими версии на Transit и Transit Custom бяха представени край Мюнхен. За целта Ford of Europe организира тестове за журналисти в началото на октомври. Възможност да изпробва специалните изпълнения на легендарния Transit имаше и списание КАМИОНИ.
Тест: Новият Volkswagen Caddy – един смартван
По-голям, по-практичен, по-ефективен, по-интелигентен… Новият Volkswagen Caddy е готов за пазарен старт и това бе отбелязано от немския производител с тестове на част от гамата на петото поколение на компактния ван. Мястото на действието бяха предградията на Мюнхен, а участниците – журналисти от цяла Европа, сред които и редактор от КАМИОНИ.
Тест: Новите Peugeot e-Expert и Citroёn e-Jumpy
Първи тест драйв на новите си електрически ванове Peugeot e-Expert и Citroën e-Jumpy организира Groupe PSA. Пробните шофирания се проведоха край Париж, а един ден от тях бе отделен специално за Международното жури ван на годината (IVOTY), в което членува и списание КАМИОНИ.
 
В брой 9 / 2020 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
Volvo Trucks България дава старт в живота на 30 младежи
ЕЕТС: DKV BOX Europe ще отчита пътни такси в Унгария
Георги Вълканов, собственик и управител на Дриймс Транс: Не всичко в Пакет Мобилност е лошо
ZF по пътя на чистия, безопасен и ефективен транспорт
Kässbohrer с три призови места в Trailer Innovation 2021
Това са победителите от Trailer Innovation 2021
Дело след дело срещу Пакет Мобилност
ИПО Дизел Център
FROTCOM – интелигентно управление на автомобилния парк
Как в Дискордиа се грижат за укрепването на товарите
Solaris представи Urbino 15 LE electric
Karsan ще достави екоавтобуси на Перник
По-малко нови регистрации, расте делът на употребяваните
 Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20201311831509
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: