Камиони - брой 08/2021

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 08/2021

(4.06 от 18 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 8 / октомври 2021

През септември DAF Trucks организира в околностите на Малага първите драйв тестове за журналисти на новите модели XF, XG и XG+. Списание КАМИОНИ беше там и ето какво видя. Още тук можем да кажем, че впечатленията ни са повече от отлични и напълно отговориха на очакванията ни, създадени от предварителните представяния на новите модели.
Новата производствена база за електрическите тежкотоварни камиони Nikola Tre беше представена официално и ще е готова да започне серийно производство до края на годината. Този етап бе достигнат в рекордно кратки срокове, както беше съобщено по-рано от IVECO и от Nikola Corporation. Първите модели от Nikola Tre, произведени в Улм, ще бъдат доставени на клиенти в Съединените щати през 2022 г.
На първото си събитие на живо от доста време насам Mercedes-Benz Trucks представи в подробности най-новите си модели – eActros, Actros F и Actros L, и даде възможност за кратък тест драйв на всеки от тях. Карин Редстрьом, която от февруари тази година е член на УС на Daimler Truck AG и отговаря за Mercedes-Benz Trucks, очерта в тези времена на преход от конвенционални към алтернативни горива.
София – Белград – Загреб – Любляна – езерото Блед в Северна Словения и обратно – или общо над 1900 км за два дни. Това бе маршрутът, по който списание КАМИОНИ направи бърз супертест на компактния ван Renault Express Van.
Mercedes-Benz Vans представи новото поколение на компактния си ван Citan. На специално онлайн събитие бяха показани три версии – товарен фургон Panel Van, пътническото комби-изпълнение Tourer, и изцяло електрическата версия eCitan – в карго вариант.
 
В брой 8 / 2021 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
БУЛАВТО отпразнува 20 години партньорство с IVECO
Какво движи камионите на Daimler Truck
DKV Mobility си сътрудничи с Moveri AG
Дебют за електрическия Ford E-Transit
ID.BUZZ AD е готов за автономно пътуване
SSAB ще произвежда стомана, без да използва фосилни горива
Евро 7/VII – край на ДВГ или ново начало
Технологичните трендове на IAA Mobility 2021
Товарните автопревози ще стават все по-важни
ETRC 2021 преполови сезона
СЕТ 2021: Кой ще бъде Автобус на годината 2022
Новият IVECO BUS STREETWAY
Новият MAN Lion‘s Intercity LE се готви да бъде еталон
 
В онлайн изданието на списание КАМИОНИ може да прочетете още:
 
Поръчките за новия Renault Trafic са отворени
Hippie Caviar Hotel: визията на Renault за 5-звездно бягство
Български дебют за електрическия Peugeot e-Boxer
Поръчките за новия Opel Combo-e Cargo стартират
Grunwald – експерт в производството на самосвални полуремаркета
В търсене на баланса между реалност и устойчивост
Една година Пакет Мобилност
Fit for 55 – ново 20 за пътния транспорт
IVECO и SHELL заедно по пътя към нулеви емисии
ZF Aftermarket – новата генерация в мобилността
 Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2021
ISSN: 20211311831508
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: